Editia cu numarul sapte al memorialului “Ioan Coroban”.

Editia cu numarul sapte al memorialului “Ioan Coroban”.

Un elogiu adus celui mai titrat arbitru de handbal al judetului Bistrita Nasaud

 

pro


IOAN COROBAN – A fost presedinte al Colegiului Judetean de Arbitri Bistrita-Nasaud, fiind cel mai titrat arbitru al judetului si unul dintre cei care a contribuit la infiintarea clubului Handsport.

Nascut in 25 octombrie 1967 in orasul Bistrita, fiind al doilea copil al familiei Coroban.

A practicat handbalul de la o varsta frageda la CSS Bistrita pana la terminarea junioratului. Pentru ca nu putea sta departe de sportul pe care l-a indragit asa de mult s-a indreptat spre cariera de arbitru, unde in scurt timp a devenit foarte apreciat. A condus jocuri oficiale de la juniori pana la seniori totalizand un numar de 457 de jocuri.

Din dorinta de a mai juca handball cu fostii colegi a organizat intalniri saptamanale nascandu-se astfel idea infiintarii unei echipe de Old-Boys. Mai tarziu, aceasta s-a concretizat prin infiintarea in anul 2006 a clubului “HANDSPORT’. Acesta urma sa se ocupe de cresterea tinerelor sperante ale handbalului bistritean.

Din nefericire, nu a reusit sa vada finalizata formarea primelor grupe de copii, plecand mult prea devreme dintre noi, in data de 19 decembrie 2007.

Pentru cel care a fost IOAN COROBAN dar si pentru tot ce a facut pentru handball, ii suntem recunoscatori si ii simtim lipsa.

IN MEMORIAM!

Categoria: Sport