Ecaterina Andronescu s-a întâlnit cu primarul Nicolae Moldovan

Ecaterina Andronescu s-a întâlnit cu primarul Nicolae Moldovan


 

Ministrul Educației Naționale, doamna Ecaterina Andronescu, a fost azi într-o scurtă vizită de lucru la Beclean, însoțită de către Inspectorul Școlar General , Camelia Tabără.

Astfel, Ecaterina Andronescu a ajuns la Primăria Beclean unde a semnat în Cartea de Onoare fiindu-i prezentate toate proiectele educaționale aflate în derulare în acest oraș.

Nicolae Moldovan: ”Am discutat și despre susținerea tuturor proiectelor de modernizare a instituțiilor de învățământ beclenare. După vizita la sediul Primăriei, am fost cu Ministrul Educației Naționale în vizită la Liceul Tehologic Agricol, apoi la Colegiul Național “Petru Rareș”, Liceul Tehnologic “Henri Coandă” și am văzut împreună Campusul Școlar. La final, doamna Ecaterina Andronescu s-a întâlnit cu echipa de Robotică “Esentza”.

”Toate proiectele noastre din sfera învățământului au fost apreciate de către doamna Ministru și sunt încrezător că vom avea în continuare sprijinul MEN în continuarea dezvoltării acestui domeniu prioritar pentru orașul nostru”, a conchis primarul Nicolae Moldovan.

 

Categoria: BECLEAN