Dumitru Bușcoiu, candidatul PSD la alegerile locale din 2016 în Zagra

Dumitru Bușcoiu, candidatul PSD la alegerile locale din 2016 în Zagra

Primarul comunei  Zagra, Dumitru Bușcoiu, este un alt edil PDL care va candida în 2016 pe listele PSD. El se alătură altor edili de comune aleși pe liste PDL și, care în vara anului viitor vor merge alături de Radu Moldovan și echipa acestuia: Vasile Laba (Bistrița Bârgăului), Florin Simionca (Budacu de Jos), Aurel Horea (Ilva Mică), Valer Avram (Măgura Ilvei), Ioan Strugari (Parva), Doru Crișan (Prundu Bârgăului), Ioan Szabo (Șanț), Ioan Bob (Șintereag), Vlăduț Purja (Târlișua), Dumitru Bușcoiu (Zagra).

 

Altfel, în prezenta a peste 70 de colegi social-democrati din comuna Zagra, a fost aleasa noua structura de conducere a PSD. Ni s-a alaturat echipa condusa de primarul Dumitru Buscoi, un om care a demonstrat ca stie sa lucreze in folosul celor care au avut incredere in el. Impreuna cu senatorul Ioan Denes, i-am asigurat pe cei prezenti de tot sprijinul nostru, le-am multumit ca ne sunt alaturi si le-am promis ca parteneriatul dintre domnul primar si presedintele Radu Moldovan va continua in beneficiul acestei frumoase comunitati. Sunt convins ca si din 2016 aceasta echipa va continua proiectele pentru Zagra.

 

Echipa de conducere a PSD ZAGRA: Dumitru Zinveliu- presedinte, George Draganut- secretar, Dumitru Buscoi- trezorier, Bumbu Dumitru, Vlasin Andrei si Pavel Celsie- vicepresedinti.

 

Categoria: Politica Locala