INVESTIŢII în drumuri la Tiha Bârgăului

INVESTIŢII în drumuri la Tiha Bârgăului

Preşedintele CJ BN, Radu Moldovan a fost astăzi prezent la recepţia a două drumuri interne ale comunei Tiha Bârgăului, proiect materializat de noul primar Vasile Şut. Dacă astăzi a fost vorba de 7,2 km de drumuri, unul spre Dornişoara, celălalt spre Ciosa.

Întrebat care îi sunt proiectele pentru perioada 2017-2020, Şut a spus următoarele: „ Acum, mai avem 6,5 kilometri de drum pe Valea Tureacului. Este gata în proporţie de 75 la sută, va fi finalizat în primăvară. Urmează să semnăm un contract de finanţare pentru o grădiniţă cu program prelungit în localitatea Tiha Bârgăului. Aşteptăm să depunem, avem pregătite mai multe proiecte: unul pe drumuri forestiere, unul pe drumuri comunale şi acum lucrăm la un proiect pe drumuri agricole. Pentru Ciosa, am început în această vară să reparăm drumul, unde a fost mai rău l-am făcut. Se poate circula acum. În primăvară, îmi doresc să continui, să îl facem să se poată circula şi cu maşina mică”.

Invitat la recepţie, preşedintele Radu Moldovan s-a arătat încîntat de reuşita edilului din Tiha Bîrgăului:

“7,2 km de drumuri comunale asfaltate pentru dezvoltarea infrastructurii turistice în una dintre cele mai frumoase zone din România: Pasul Tihuța!

Această investiție a fost finanțată de Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală și constă în asfaltarea a două tronsoane de drum dinspre Piatra Fântânele spre Ciosa și spre Dornișoara.

Felicitări echipei de la Primăria Tiha Bârgăului și domnului Primar Vasile Șut pentru derularea acestei investiții. Sunt și voi fi alături de această echipă pentru dezvoltarea altor proiecte importante pentru turismul din zonă!”, a spus Moldovan.

PARCUL DRACULA

Cu toate acestea, proiectul cel mai ambiţios al primarului Vasile Şut este deschiderea unui parc Dracula.

Categoria: Administratie