Drumul Unirii va fi inaugurat vineri, 16 noiembrie. Vezi ce spun primarii din Târlişua şi Căianu Mic!

Drumul Unirii va fi inaugurat vineri, 16 noiembrie. Vezi ce spun primarii din Târlişua şi Căianu Mic!


Drumul Unirii între județele Bistrița-Năsăud și Maramureș va fi inaugurat vineri, 16 noiembrie 2018 la ora 13.00. Drumul judeţean care treversează comunele Uriu, Căianu Mic, Spermezeu și Tîrlișua, a fost  modernizat de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu sprijin financiar din partea Guvernului României și fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Lucrările au fost executate de Dimex, valoarea lor fiind de 44,5 milioane de lei.

 

Paul Ştir: „  În anul Centenarului avem bucuria de a lega Valea Țibleșului cu județul Maramureș datorită drumului Județean 171, care traversează comunele Uriu, Căianu Mic, Spermezeu, și Tîrlișua, modernizat de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu sprijin financiar din partea Guvernului României și fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.  Mulțumim domnului Emil Radu Moldovan, președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pentru implicarea în realizarea acestui proiect măreț, dar și pentru întreaga contribuție adusă la dezvoltarea comunei Căianu Mic și a Văii Țibleșului.  Vă așteptăm în număr cât mai mare să participați la momentul festiv, prilejuit de inugurarea Drumului Unirii (DJ 171), ce va începe la orele 13:00 în comuna Tîrlisua, în locul numit Dealul Șpanului, la limita dintre județele Bistrița-Năsăud și Maramureș!  În unitate stă puterea, iar în acest an trebuie să ne arătăm mai uniți ca niciodată, cu sentimente puternice și o inimă pentru România!

 

Vlăduţ Purja: „ Lucrarile de modernizare a Drumului Judeţean 171 au fost finalizate.
Conducerea celor două judeţe organizeaza vineri, 16.11.2018, ora 13:00, SPECTACOLUL EXTRAORDINAR- DRUMUL UNIRII INTRE JUDEŢUL BISTRIŢA-NĂSĂUD ŞI JUDEŢUL MARAMUREŞ. Evenimentul va avea loc în DEALUL SPANULUI, la limita de hotar a celor doua judeţe. În cadrul acestei manifestaţii culturale sunt invitaţi artişti de muzică populară şi grupuri folclorice consacrate. Cu aceasta ocazie invit toţi locuitorii comunelor de pe Valea Tiblesului sa ia parte la acest eveniment!!! Vă aşteptăm cu mare drag!!!

La inaugurarea Drumului Unirii între judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş este programat un  spectacol extraordinar susţinut de artişti în Dealul Şpanului, la limita dintre cele două judeţe. Spectacolul maraton este organizat de Consiliile Judeţene Bistriţa-Năsăud şi Maramureş va include momente cu Ansamblul profesionist Dor Românesc, sub bagheta maestrului Ştefan Cigu şi Ansamblul folcloric naţional Transilvania, sub bagheta dirijorului Eduard Albina.

 

Categoria: EVENIMENT