”DRUMUL BLAJULUI” va fi finalizat în luna august. Dimex Company a făcut ”minuni” pe drumul care leagă E58 de stațiunea Colibița

”DRUMUL BLAJULUI” va fi finalizat în luna august. Dimex Company a făcut ”minuni” pe drumul care leagă E58 de stațiunea Colibița

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a anunţat că lucrările de pe Lotul 1, tronsonul 1,  al DJ 172 D, cunoscut drept Drumul Blajului, vor fi finalizate în luna august. Investiţia este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa I, de către  Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

„Angajamentul este ca înainte de Sfânta Marie, 15 august. Primul  termen era 31 iulie, deşi contractul mai are încă un an şi ceva de derulare. Suntem foarte avansaţi, dar apărând probleme foarte mari la alunecările de teren, au făcut intervenţii, cu lucrări în pământ pentru a stabiliza. Contractul e în avans cu un termen foarte mare. Vom programa şi data recepţiei pentru cei peste 5 km de pe Drumul Blajului”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

Investiţia, care a debutat în luna martie, este estimată la 14 milioane lei şi, în mod normal, are o durată de implementare de 18 luni. Constructorul, SC Dimex  2000 Company şi-a asumat, însă, un termen mult mai scurt, până în vara acestui an, promisiune care se va materializa foarte repede.

Categoria: EVENIMENT