DOUĂ PENSIONARE ŞI UN TAXIMETRIST, jefuite brutal de un tânăr de 24 de ani

DOUĂ PENSIONARE ŞI UN TAXIMETRIST, jefuite brutal de un tânăr de 24 de ani

Un tânăr de 24 de ani din satul Cuşma, comuna Livezile, a jefuit şi înjughiat două bătrâne din Livezile şi a tăiat un taximetrist căruia i-a furat maşina de serviciu. El le-a deposedat pe cele două femei, prin violenţă, de 700 de lei şi trei inele de aur, în timp taximetristului i-a confiscat suma de 200 de lei.

„Un taximetrist de 58 de ani din Bistriţa a sesizat poliţia că a fost ameninţat cu un cuţit de către un tânăr de 24 de ani din Livezile, care i-ar fi solicitat să îl lase să conducă. Ulterior, bărbatul de 58 de ani a coborât şi a relatat poliţiştilor că tânărul de 24 de ani ar fi agresat două femei, ambele din Livezile. Cele două femei au fost identificate, preluate şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În acest moment, poliţiştii Serviciului de Investigatii Criminale, Ordine Publică, de pe raza secţiilor, Acţiuni speciale şi jandarmi desfăşoară activităţi specifice de cautare,” a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud PENTRU ADEVARUL.RO .
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Mihaela Mastan, una dintre femei a ajuns la UPU cu multiple plăgi, însă este conştientă şi stabilă. Celeilalte femei atacate i se face un examen computer tomograf. Aceasta este şi în starea cea mai gravă, prezentând un traumatism cranio-cerebral şi o plagă, posibil înjunghiată. Celaltă femeie prezintă multiple leziuni şi traumatisme.
Jefuitorul a fost reţinut azi-noapte în apropierea oraşului Vatra Dornei.

Citeste mai mult: adev.ro/oryvfx

Categoria: EVENIMENT