Dosarele X pe Valea Sălăuţei : O sinucidere şi o dispariţie misterioasă. Una în Telciu, cealaltă în Coşbuc

Dosarele X pe Valea Sălăuţei :  O sinucidere şi o dispariţie misterioasă. Una în Telciu, cealaltă în Coşbuc

După sinuciderea de-a dreptul şocantă din comuna Telciu, acolo unde un bărbat de 49 de ani şi-a tăiat gâtul într-o pădure, poliţia l-a căutat astăzi toată ziua pe un alt bărbat, acesta dispărând fără urmă de la locul său de muncă, faptul fiind înregistrat pe camerele de luat vederi de la firma unde acesta lucra. Acesta a fost văzut ultima dată, pe camerele de supraveghere, intrând în camera unei centrale termice, care alimenta două uscătoare de lemn și se afla și un tocător de rumeguș. Conform unor surse ale Gazetei de Bistrița, lângă tocătorul respectiv ar fi fost găsită doar o haină pe care bărbatul o purtase la muncă.

Din câte se pare e vorba de Radu Tîrnoveanu, un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna Coșbuc. Bărbatul ar fi dispărut în jurul orei 22:30, în timp ce ar fi vorbit cu soția sa la telefon. La un moment dat, femeia ar fi auzit niște vaiete, după care convorbirea s-a întrerupt brusc. Degeaba a încercat mai apoi să își contacteze din nou soțul, telefonul acestuia era deja închis.

Se pare că bărbatul a fost surprins intrând în spațiul în care se află centrala termică de camerele de supraveghere, însă nicio imagine nu indică și ieșirea lui din incintă. Colegii săi l-au căutat peste tot, prin fabrică și prin împrejurimi, însă bărbatul nu a fost găsit nici viu nici mort.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, care îl consideră suspect și iau în calcul și varianta unei crime.

 

Categoria: EVENIMENT