DORIS MOLDOVAN APARE PE COPERTA REVISTEI AVANTAJE. Află ce interviu a dat?

DORIS MOLDOVAN APARE PE COPERTA REVISTEI AVANTAJE. Află  ce interviu a dat?

Apariția pe coperta Revista AVANTAJE este un prilej de a duce vorba în toată țara despre lucrurile bune care se întâmplă în județul nostru, spune Doris Moldovan: „În interviul dat, am vorbit despre portul, tradițiile, locurile musai de vizitat, punând accent pe GalaFemeia Europeană care va ajunge la a X-a ediție, în 9 mai 2017 și unde, în total, vor fi premiate peste 100 femei”.

DESPRE CE ESTE VORBA ÎN INTERVIU?

Doris Moldovan: Astfel, am făcut cunoscută, tuturor celor care vor citi revista, povestea acestui eveniment. > „A FACE” este o acțiune plină de voință. Am avut ambiția și voința de a demonstra că în județul nostru, Bistrița-Năsăud sunt multe femei puternice, repere pentru noua generație, femei care inspiră prin faptele lor bune. Așa cum am precizat și în interviu, în spatele femeilor europene stă multă muncă, iar bărbații le sunt alături. Camarazi care le susțin, cred în ele și le încurajează.

De asemenea, am vorbit despre darul cel mai de preț pe care mi l-a oferit Dumnezeu. Cea mai bună prietenă, dar și cel mai mare critic al meu, fiica mea. Pentru fiica mea și pentru generațiile care vor urma, ne-am adunat peste 100 de femei, în Gala ”Femeia Europeană”, pentru a demonstra că împreună putem să devenim repere, să dărâmăm mituri și prejudecăți.
Poate că acum nu suntem acolo unde ne dorim, dar cu siguranță suntem mai aproape decât înainte.

Vă invit să citiți povesta unui proiect al nostru, al oamenilor care simt că acasă este aici, în județul Bistrița-Năsăud.

Mulțumesc întregii echipe a revistei Avantaje, pentru profesionalism și curiozitatea de a pătrunde în culisele acestui eveniment!

Categoria: EVENIMENT