DORIN POPESCU: AVEM PARTID, PRIMARI, CONSILIERI

DORIN POPESCU: AVEM PARTID, PRIMARI, CONSILIERI

După aproape un de la plecarea cu scandal din PNL actualul președinte al Senatului României a reușit să înscrie laTribunalul București în Registrul Partidelor Politice partidul format alături de alți fugari liberali. Prin urmare Partidul Liberal Reformator există cu acte în regulă – Iată decizia CAB:

„Încuviinţează modificarea Statutului şi a Programului Partidului, intervenite conform celor hotărâte în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Naţional al Mediului din 19.12.2014. Dispune înscrierea modificărilor în Registrul Partidelor Politice. Cu apel în 5 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.03.2015.”

Inițial Tăriceanu și ai lui au preluat Partidul Național al Mediului pe care au dorit să îl transforme în PLR, numai că înscrierea a eșuat după ce instanța a constatat că numele și sigla au fost schimbate prea aproape de alegerile prezidențiale și așa Tăriceanu a fost obligat să candideze din postura de independent.

Ulterior a mai fost făcut un congres și acum actele au fost aprobate de Tribunalul București.

În acest moment PLR se află în negocieri cu PC pentru o fuziune prin comasare din care va rezulta până la începutul verii un nou partid de factură liberală.

„Este o veste pe care o aştept de foarte multă vreme, o veste bună şi care îmi redă încrederea în viitor”, spune Dorin Popescu.

La ora actuală, PLR BN se poate lăuda cu transferul a 10 primari, o duzină de consilieri locali dar şi un număr de trei consilieri judeţeni.

Categoria: Politica