DORIN DOBRA: PSD-Rezolvat! Crin Antonescu: Răzbunat!

DORIN DOBRA: PSD-Rezolvat! Crin Antonescu: Răzbunat!

Se fac mai bine de 5 ani de când, după ce Victor Ponta l-a trădat câinește pe Crin Antonescu preferând parteneriatul cu Serviciile și Băsescu, urlați peste tot în piața publică faptul că numitul Crin Antonescu este istorie, iar cine nu vine cu voi se prăpădește.
Nu veți putea înțelege niciodată de ce, în cei 5 ani care au trecut, v-ati auto-detonat, cu fiecare înțelegere pe care nu ați respectat-o, lege pe care ați încălcat-o, și principiu de care v-ați bătut joc. Atunci aproape că vă uram, cu timpul sentimentele astea s-au estompat, dar pierderea lui Crin Antonescu nu ne va lăsa niciodată să vă iertăm. De aceea, acum, aveți dreptul să ne urâți la loc dacă ne bucurăm de ieșirea voastră din istoria politică.
De acum încolo, pentru partidul vostru – PSD – urmează lucruri tot mai grele.Mâine, de exemplu, aveți de făcut lansarea candidaturii unui cadavru politic la prezidențiale. Asta vă va aduce un rezultat pe măsură la alegeri. Iar cei care nu veți fi plecat până atunci din partid, o veți face rapid după prezidențiale.
În felul acesta, din pesedeul vostru va mai rămâne un praf de tobă.Și uite-așa, politica devine corectă și cu voi, pentru că vă aduce la un nivel atât de mic, încât comparația cu ultima guvernare a lui Băsescu e deja în favoarea voastră.
Atât de corectă e politica aceasta încât tot printr-o moțiune de cenzură plecați, și culmea, într-un mod chiar mai jalnic decât au plecat atunci adversarii vremii.Nu la urmă, chiar din politică vine, iată, salvarea țării. La 30 de ani de la Revoluție, pe 22 decembrie, cineva, adică voi – PSD – va plăti pentru cele trei decenii în care nu am devenit ce puteam fi ca țară!
Iată, deci, cât de corectă e politica: voi nici nu veți mai fi pentru a observa!

 

Categoria: PĂREREA MEA