DORIN DOBRA: CU 33% AVEM DREPTUL DE A SUSȚINE CĂ PROIECTUL PSD DE DISTRUGERE A PARTIDULUI A CĂZUT

DORIN DOBRA: CU 33% AVEM DREPTUL DE A SUSȚINE CĂ PROIECTUL PSD DE DISTRUGERE A PARTIDULUI A CĂZUT

Toate încercările de a fărâmița dreapta sau de a arunca în derizoriu lupta anticorupție au eșuat odată cu aceste alegeri.

Pseudo-liberalii conduși de Tăriceanu anunță, din brațele PSD, coaliții, iar oamenii fostului președinte Băsescu și-au cam pierdut glasul, pe dreapta rămânând doar PNL.

Argumente destule, deci, pentru a putea demonstra că scorul de aproximativ o treime din votul politic pentru PNL este unul chiar rezonabil, în pofida tuturor dificultăților și trădărilor de traseu, pe care le cunoaștem atât de bine.

Intrând în logica negativismului, nerăspunzând solidar, cu cifre evidente, cum ar fi cele care arată că în țară, lăsând deoparte Bucureștiul, rezultatele sunt apropiate de ale PSD, PNL riscă să joace exact piesa impusă de pesediști și noii lor prieteni, pseudo-mari învingători în aceste alegeri. În felul acesta, arătăm o mare lipsă a noastră ca partid: nu suntem solidari cu rezultatele noastre, nu le apărăm, nici nu le susținem, astfel încât să prezentăm realitatea cifrelor: PNL nu doar că nu a pierdut în aceste alegeri, dar și-a consolidat poziția de dreapta.

Dovedim, încă o dată, o prea slabă capacitate de reacție solidară pe verticală la dezinformări și destabilizări, comandate împotriva noastră. În timp ce presa își face datoria pe care noi o știm, noi plecăm capul în mod organizat, căutând vinovați spre deliciul celor ce ne impun o astfel de regie. Prea puțini suntem convinși, chiar dintre noi, de realitatea imediată, de faptul că am reușit un scor care ne dă dreptul să privim parlamentarele cu credință, atâta timp cât unul din trei români a votat Marele PNL.

E vremea solidarității, dragi colegi liberali, nu a ordinelor de zi impuse prin linia de propagandă a PSD!

Categoria: DECLARATII POLITICE