Dolha arată cu degetul spre Pană: Copy paste la copy paste sau ce naște din floricele, popcorn mănâncă

Dolha arată cu degetul spre Pană: Copy paste la copy paste sau ce naște din floricele, popcorn mănâncă

Deputatul Stelian Dolha a fost, din nou, în formă și continuă să arunce cu buzduganul în poarta cetății pesediste. După duelul de la distanță cu Daniel Suciu, cel care i-a amintit cât de drag îi era PSD pe vremuri, acum, Dolha a atacat la baionetă, că tot e gen feminin baioneta, pe Doina Pană. Ironic, rău pe alocuri, liberalul face tot felul de comparații. Astfel, am aflat că Doina Pană a făcut curățenie prin pădurile patriei (sic!!!), fapt ce nu îl știam, adicătelea, în viziunea lui Dolha, ce este Pană?

 

Întrebarea e retorică!

Povestea însă nu se oprește în pădure, unde unii merg la mure, ci, precum într-un film indian, probabil ”Prietenii mei, elefanții” , Stelian Dolha face efectiv mișto de mega proiectul deloc ușor ca o pană:  ” O poveste siropoasă cu ştiri consistente, poate, dezbateri media suave, cu floricele, că tot le place lor popcornul, cu interdecţia de a folosi cuvinte dure, gen hoţ, probabil şi bou, poate şi purice numai prin conferinţe de presă, doamna ministru, mă gândesc la experienţa domniei sale, cred că are legitimitatea necesară de a vorbi de asanare morală. Probabil, una pe model comunistoid, că tot e mai aproape de doctrina socialist-democrată a PSD-ului. Sigur, nu știm, nici Steli nu știe dacă tezele din iulie 1971 fară Popescu-Dumnezeu, ar mai interesa pe cineva. Pe nimeni.

 

Stop joc spunem noi. Adică, fratele meu, mai zice Dolha că mega proiectul, sau ceva similar, ar fi fost găsit de Doina Pană  prin sertarele prăfuite ale ministerului pe unde a trecut. Să înțeleg eu că, prin sertarele ministerelor s-ar găsi proiecte prăfuite, poate că da, poate că nu…

 

Categoria: Politica Locala