Doina Pană, vicepreședinte PSD: ”Este prematur să vorbim despre un candidat-femeie la președinția României!”

Doina Pană, vicepreședinte PSD: ”Este prematur să vorbim despre un candidat-femeie la președinția României!”

Vicepreşedintele PSD, deputatul Doina Pană, a declarat  că este prematur să se vorbească de acum despre un candidat femeie al partidului pentru funcţia de preşedinte al României.

„Este prematur. În niciun caz nu va fi considerentul sexul persoanei care participă. Noi vrem să ieşim pe o variantă încât să îl batem pe Klaus Iohannis. Care va fi această variantă, vom vedea la momentul respectiv, deocamdată ne concentrăm pe altele”, a spus Pană.

Doina Pană, vicepreședinte PSD: ”Este prematur să vorbim despre un candidat-femeie la președinția României!”Vicepreşedintele PSD, deputatul Doina Pană, a declarat că este prematur să se vorbească de acum despre un candidat femeie al partidului pentru funcţia de preşedinte al României.www.propolitica.ro

Publicată de Alin Cordos pe Sâmbătă, 9 martie 2019

„Cred că statistica pe care v-o dau reflectă cel mai tare cât de mult preţuieşte Partidul Social Democrat colegele femei. Este adevărat că 45% dintre membri sunt femei, în PSD. Avem 50 de femei parlamentar, 90 de femei primar, 87 de femei viceprimar, 24 de femei secretar de stat, avem prim-ministru, un viceprim-ministru, în total şapte miniştri femei, avem 2.000 de consilieri judeţeni şi locali, doi vicepreşedinţi de consilii judeţene, plus deconcentratele, pe care nu le pun la socoteală, acolo, totuşi, sunt concursuri. Este un semn, dovedit prin cifre, că de fapt femeile sunt preţuite în PSD. Este bilanţul covârşitor comparativ cu ce au alte partide”, a mai spus Doina Pană.

Categoria: Politica Locala