Doina Pană nu renunță la politică: ” Eu am plecat din Guvern din motive stricte de sănătate. Voi continua să fac politica de stânga”

Doina Pană nu renunță la politică: ” Eu am plecat din Guvern din motive stricte de sănătate. Voi continua să fac politica de stânga”

Ministru pentru Dialog Social  dar și ministru al Apelor și Pădurilor, un mandat considerat foarte greu la un mininister unde există mega interese, deputatul Doina Pană s-a confruntat în ultimul an și jumătate cu serioase probleme de sănătate. Un timp, Pană, s-a retras din lumina reflectoarelor, protejându-se  politic și urmând un anumit tratament pentru boala de care suferea.

Întrebată unde se vede în 2020, dacă își mai dorește să facă politică, deputatul bistrițean Doina Pană a spus următoarele: ” Toată lumea a observat că m-am cam retras din zona politicii dar, asta s-a întâmplat din motive de sănătate, ele făcându-mă să plec din Guvern. Nu există alte motive (…) A fost alegerea mea, situația nu a fost una simplă, doar că acum,mulțumesc lui Dumnezeu, sunt mult, dar mult mai bine, fiind în proces de recuperare”, spune Doina Pană.

Am reînceput să mă implic!

O spune chiar Doina Pană, ea precizând faptul că o ia mai ușor, sperînd că în câteva luni de zile să ajungă la nivelul politic dinaintea îmbolnăvirii: ” Dacă voi fi sănătoasă, repet acest lucru pentru că știu prin ceea ce am trecut, în câteva luni voi atinge nivelul de la preluarea mandatului de ministru, doar că, după ce am trecut prin această traumă, nu mai îmi fac niciun plan pentru un viitor mai îndepărtat. Nu intenționez să mă las de politică! De ce spun acest lucru? Pentru că nu aș putea. Nu știu care va fi nivelul la care voi face politică, dar voi continua atțt timp cât voi fi sănătoasă să mă implic”, explică Doina Pană.

 

Pană a recunoscut faptul că, în prezent, politicienii suferă la capitolul ”imagine”, însă politica pare să fie ” un rău necesar”, deși, democrația pluripartitistă nu se poate face cu un singur partid.

 

”Cu siguranță că rămân în PSD. Nouă chiar ne pasă, iar eu sunt un om de stânga!”, a conchis vicepreședintele PSD.

 

Categoria: EVENIMENT