DOINA PANĂ: La ora actuală, cea mai corectă etapă pentru mine este cea de parlamentar!

DOINA PANĂ:  La ora actuală, cea mai corectă etapă pentru mine este cea de parlamentar!

Doina Pană, deputat de BN şi preşedinte al PSD Bistriţa a ieşit public în această seară şi a vorbit despre faptul că nu a fost desemnată pentru a conduce Ministerul Apelor şi Pădurilor.  Cu o oarecare tristeţe , Pană recunoaşte că apreciază faptul că foarte mulţi dintre cei care i-au scris pe facebook le-ar fi plăcut să fie ea cea audiată în comisiile reunite de mediu doar că ” La ora actuala, cea mai corecta etapa pt mine este cea de parlamentar. In Parlament se va hotari, in proportie de 70%, binele Padurilor. In Guvern, se va continua ce s-a inceput bun(Radarul si Codul silvic) si se vor corecta nedreptatile generate de fostul Executiv”

Textul integral : „Astazi, in prezenta a 23 de senatori si deputati- membri in Comisiile reunite de Mediu, am condus audierea celor doi candidati ministri (ministri la ora actuala): Daniel Constantin- ministrul Mediului si Adriana Petcu- ministrul Apelor si Padurilor.
Stiu, dupa multele mesaje pe care mi le-ati trimis, ca foarte multi dintre voi v-ati dorit ca astazi sa fiu eu cea audiata.
Va multumesc pt aprecierea voastra, ma onoreaza si ma bucura doar ca in viata parcurgem etape. La ora actuala, cea mai corecta etapa pt mine este cea de parlamentar. In Parlament se va hotari, in proportie de 70%, binele Padurilor. In Guvern, se va continua ce s-a inceput bun(Radarul si Codul silvic) si se vor corecta nedreptatile generate de fostul Executiv.
Va multumesc, inca o data, pentru gandurile voastre frumoase si va urez, inca o data, un an cu sanatate, satisfactii profesionale, pace si bucurie in case si suflete!!!

Categoria: Politica