Doina Pană despre Gabriela Firea: Nu văd de ce ar fi dată afară din partid doamna Firea. A făcut mai multă gălăgie decât face acum şi nu s-a întâmplat asta”

Doina Pană despre Gabriela Firea: Nu văd de ce ar fi dată afară din partid doamna Firea. A făcut mai multă gălăgie decât face acum şi nu s-a întâmplat asta”


Doina Pană
, vicepreședinte PSD, susține, referitor la o eventuală candidatură a Gabrielei Firea la alegerile prezidențiale, că nu ar incurca planurile partidului, însă a precizat că edilul Capitalei ar trebui să îşi vadă de problemele de la primăria generală.

Pană a subliniat faptul că,  Gabriela Firea nu va fi dată afară din partid.

Declaraţia a fost făcută cu puţin timp înaintea  primei ședințe a Comitetului Executiv Național de anul acesta, la Palatul Parlamentului, care va începe la ora 12.30. În prima şedinţă CEx din acest an, pentru prezentarea bugetului pentru 2019, stabilirea priorităţilor politice şi a conducerii interimare a PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose la Pro Romania.

Tot duminică, dupa Comitetul Executiv se vor întâlni si grupurile parlamentare ale PSD pentru a stabili reprezentantii in Biroul Permanent la Camera Deputatilor si Senat, cat si pentru a face noi nominalizari pentru unele comisii de specialitate ale Parlamentului. Deciziile cu privire la birourile permanente vin si in contextul in care Georgian Pop, care era secretar al Biroului Permanent al Camerei, a anuntat zilele trecut ca demisioneaza din PSD si se alatura Pro Romania.

La sedinta CEx a partidului va participa si premierul Viorica Dancila, care este si presedinte executiv al PSD. Surse politice au precizat, pentru MEDIAFAX, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, va fi si el prezent la reuniunea social-democratilor.

Categoria: Politica Locala