Doina Pană: Asistăm zilele acestea la cea mai mizerabilă manipulare în ceea ce priveşte amendamentele aduse Codului de procedură penală!

Doina Pană: Asistăm zilele acestea la cea mai mizerabilă manipulare în ceea ce priveşte amendamentele aduse Codului de procedură penală!

Atacat din toate părţile, PSD reacţionează pe toate căile, folosind toate mijloacele de informare, mesajele liderilor fiind preluate la nivel de organizaţii locale şi transmise mai departe.

În acest context, nici vicepreşedintele Doina Pană nu a rămas în expectativă, parlamentarul bistriţean ieşind în spaţiul public cu acuze grave la adresa PNL şi USR: „ Dragi prieteni, asistăm zilele acestea la cea mai mizerabilă manipulare, legat de amendamentele aduse Codului de procedură penală!
PNL și USR, cu concursul absolut descalificabil al unor televiziuni, fără rusine, propagă MINCIUNI îngrozitoare pentru a înfuria populația, pentru a DESTABILIZA România!!!”

În ceea ce o privește de Cristina Iurișniți, Doina Pană o atacă și ea dur: ” Înainte de-a fi om politic trebuie să fii om!!!
Mai mult, când înainte de-a fi parlamentar ai fost profesor și, implicit, le-ai vorbit elevilor tăi despre valori umane iar acum singura ta armă in lupta politică este #denigrareaprinminciună și #manipularea, ai atins nivelul de #maijosnusepoate!
Continuați-vă plimbările pe banii Parlamentului, d-na deputat Iurișniți, sunt și banii bistrițenilor! Și-ntre două deplasări, mai spuneți niște minciuni despre colegii din opoziție!
800 de milioane pentru plimbările dumneavoastră, intr-un an și jumatate! Eu în 5 ani și jumătate n-am cheltuit nici măcar un leu pentru deplasări. Din respect pentru aceeași bistrițeni!

Aveți obligația de a sesiza CNA !!!Domnilor deputați și senatori aveți obligația de a prezenta la fiecare minciună textul legal !!!Spre deosebire de mine dumneavoastră ați primit un vot , unul de la mine și alte câteva milioane !!! Legea audio vizualului trebuie modificată pentru ca astfel de situații să nu mai existe sancțiunile trebuie să fie dure , legea trebuie aplicată.Libertatea de exprimare nu poate fi o manipulare !!! Sunt cetățeni care se informează dintr-un singur loc , facebook sau un anumit loc gen protv, este vina cetățenilor că aleg să se informeze dintr-un loc dar LEGIUITORUL TREBUIE să protejeze cetățeanul de manipulare indiferent de unde alege acesta să se informeze !!!Felicitări Liviu Plesoianu unicul parlamentar care duce un efort de demantelare a manipulărilor !!!!

Publicată de Ciuclan Cornelius Stefan pe Duminică, 24 Iunie 2018

Categoria: Politica