Doina Pană acuzată că ar fi falsificat voturi în Comisia de Mediu: Este hilar. Nu ar fi existat nicio motivaţie să fac aşa ceva

Doina Pană acuzată că ar fi falsificat voturi în Comisia de Mediu: Este hilar. Nu ar fi existat nicio motivaţie să fac aşa ceva

Lupta politică s-a mutat pe facebook de ceva vreme, dar când aceasta ajunge şi în ziare capătă un caracter tragico-comic. Astfel, deputatul USR Cornel Zainea a „dezvăluit” pe contul său de facebook cum deputatul bistriţean Doina Pană a falsificat procesul verbal al ședinței din 4 ianuarie 2017 transformând cele 7 voturi împotriva învestirii lui Daniel Constantin în 7 abțineri. Asta a scris ziarul CURENTUL astăzi, deşi, pe pagina personala de facebook a parlamentarului USR nu există o acuzaţie directă pentru Doina Pană că ar fi încercat să facă un asemenea lucru.

Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaților și am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în ședința de validare. Șoc și groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de 3 ori la ochi și am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele 2 luni de parlamentarism, cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abțineri”, a amai scris Zainea.

Contactată telefonic, Doina Pană a admis că s-ar fi putut întâmpla ceva, doar că dacă s-a întâmplat acest lucru, atunci e vorba de o eroare umană, provenită de la secretariatul tehnic al Comisiei de Mediu: „ NU eu întocmesc procese-verbale, nu sunt preşedinte al comisiei de mediu şi pur şi simplu nu ar fi existat niciun fel de motivaţie să mă gândesc la o asemenea enormitate”, a conchis Doina Pană.

Categoria: Politica Locala