Doi oameni de afaceri bistriţeni au fost jefuiţi în casa lor din Dumitra

Doi oameni de afaceri bistriţeni au fost jefuiţi în casa lor din Dumitra

Un jaf mai mult decât ciudat a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri la Dumitra, trei necunoscuţi intrând peste doi oameni de afaceri cunoscuţi în Bistriţa, tată şi fiu, jefuindu-i de bani şi telefoane mobile. Tâlhăria a fost confirmată de Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al poliţiei bistriţene

 „Din primele verificări a rezultat faptul că, la data de 14 noiembrie, trei persoane necunoscute au sustras prin violență, dintr-o locuință din Dumitra, o sumă de bani și trei telefoane mobile. În continuare, polițiștii din cadrul IPJ BN desfășoară investigații și activități specifice pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor vinovate sub aspectul săvârșirii infractiunii de tâlhărie calificata” – a declarat pentru  Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al poliţiei bistriţene.

Cei doi oamenii de afaceri a fost atacați în propria locuință de trei bărbați care le-ar fi furat acestora bani și telefoane mobile. Potrivit sursei citate, atât tatăl cât și fiul ar fi fost legați și amenințați cu cuțitul, hoții încercând să afle unde au depozitate în locuință sume de bani. Când au părăsit locul faptei, tâlharii au plecat cu circa 30.000 lei, dar și cu telefoanele mobile găsite în locuință. Poliția are deja un cerc de suspecți, dar până la această oră nu a fost nimeni reținut.

Categoria: EVENIMENT