Jefuitorii locuinței familiei Harșianu sunt în arest preventiv. Află cine sunt aceștia!

Jefuitorii locuinței familiei Harșianu  sunt în arest preventiv. Află cine sunt aceștia!

Doi dintre cei care au tâlhărit familia Harșianu în locuința de la Dumitra, sunt în arest preventiv încă de sâmbătă. Deși cei doi sunt bine cunoscuți în lumea interlopă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a ales să tacă, scrie Gazeta de Bistrița.

Doi dintre cei trei bărbați care au atacat locuința familiei Harșianu în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, sunt în arest preventiv. Propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi a fost judecată și admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bistrița în urmă cu trei zile.

Unul este binecunoscut în lumea interlopă, el fiind cu state vechi într-ale tâlhăriei, însă de fiecare dată a scăpat ca prin urechile acului de rigorile legii și de gratii.

Este vorba mai precis despre Adrian Groșan, din Uriu, și Vasile Ştefan Ciasar, care au fost duși în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bistrița, pe data de 17 noiembrie.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud în dosarul penal nr. 1087/P/2018, ca fiind întemeiată şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpaţilor:

– GA pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art.233, art.234 alin.1 lit. b, c,d şi f din Cod Penal cu aplic. art.77 lit.a din Cod Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17 noiembrie 2018 şi până la data de 16 decembrie 2018, inclusiv şi

– CVŞ pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată prev. de art.233, art.234 alin.1 lit. b, c,d şi f din Cod Penal cu aplic. art.77 lit.a din Cod Penal şi art.41 alin.1 C.pen.(recidivist postexecutoriu) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17 noiembrie 2018 şi până la data de 16 decembrie 2018, inclusiv.

citește mai mult pe:

EXCLUSIV: Doi dintre atacatorii lui Harșianu sunt în arest preventiv de aproape o săptămână! Parchetul tace mâlc

 

Categoria: EVENIMENT