DJ 151 Beclean-Chiochiș a fost declarat prioritate zero pentru Consiliul Județean. Ce au spus Radu Moldovan și primarul Vasile Silași

DJ 151 Beclean-Chiochiș a fost declarat prioritate zero pentru Consiliul Județean. Ce au spus Radu Moldovan și primarul Vasile Silași

Bugetul județului Bistrița-Năsăud va fi adoptat într-o ședință extraordinară ce va fi convocată pe data de 12 aprilie. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Radu Moldovan în cadrul ședinței ordinare lunare a Consiliului Județean ce a avut loc miercuri. În acest context, președintele Moldovan a vorbit și despre drumurile județene ce urmează să fie reabilitate: ” După 12 aprilie, vom trece la lucrările de întreţinere, reparaţii la toate drumurile judeţene. Veştile bune sunt că pe DJ 171 este semnat contractul de finanţare, urmează ca să fie încărcat pe SEAP pentru achiziţie, de la Şieu şi până dincolo de „Măria din Deal”, acolo unde se întâlneşte cu drumul care a fost modernizat recent, înainte de intersecţia cu Comlod. Vor fi tratate şi problemele istorice de alunecare de teren din Dealul Ocniţei. Celălalt drum, de la Sânmihai la Miceşti, din DJ 151 este prioritate zero, la fel ca şi Beclean – Chiochiş”.

Declarația lui Radu Moldovan a fost făcută după ce, liberalul Eugen Curteanu a interpelat Executivul CJ BN în privința stării deplorabile a drumurilor județene care leagă Ocniţa de  Milaş şi Miceştii de Câmpie de Sânmihaiu de Câmpie.

„Aştept să se termine inventarierea la Ministerul Dezvoltării şi sper ca în termen rezonabil să putem începe modernizarea şi la Beclean – Nuşeni – Chiochiş şi la Sânmihai-Miceşti, până la Visuia, unde se întâlneşte cu sectorul de 6 km de drum care a fost recepţionat anul trecut, între Visuia – Silivaş”, a explicat președintele Radu Moldovan.

Contactat telefonic, primarul Vasile Silași a spus că este foarte încântat de ”prioritatea zero” de care se bucură DJ 151: ” Chiar mă bucură această intenție declarată public într-o ședință a Consiliului Județean, dar, o spun că aștept faptele să vorbească, pentru că un drum asfaltat ne-ar ajuta foarte mult pe toți locuitorii văii Meleșului, nu doar pe Vasile Silași”.

 

 

 

 

 

 

 

Categoria: EVENIMENT