DIRECTOR INTERIMAR NOU LA GLORIA 2018 : Clujeanul Marius Pintea

DIRECTOR INTERIMAR NOU LA GLORIA 2018 : Clujeanul Marius Pintea

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din luna august este supus dezbaterii proiectul de hotărâre privind aprobarea criteriilor şi a procedurii de selecţie şi numire în funcţia de director al Clubului Sportiv „ GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud nr.67/2018 a fost numit director interimar domnul Moldovan Radu- Alexandru  pe o perioadă determinată de 3 luni. Întrucât în data de 05.09.2018 contractul individual de muncă al acestuia încetează de drept, până la ocuparea prin concurs a funcției de director, în vederea asigurării organizării şi funcţionării Clubului Sportiv „GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud, este necesară numirea unui director interimar. Prin prezentul proiect de hotărâre se propune numirea unui director interimar, pe o durată determinată de 2 luni, începând cu data de 06.09.2018.

Conform unui alt document anexat  Proiectului de hotărâre privind numirea directorului interimar al Clubului Sportiv „GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud, este vorba de clujeanul Marius Pintea.

Marius Pintea este manager la Professional Sport Solutions din Cluj-Napoca, companie dedicată sportului, care oferă servicii de consultanţă sportivă, de la organizare de evenimente sportive, cantonamente pentru diferite ramuri sportive, reprezentare de jucători. Prin această firmă, la Cluj-Napoca va ajunge în această toamnă, de exemplu, Barça Academy.  Pintea este cel care a contribuit la aducerea lui Xavier Pascual, antrenorul Barcelonei, la naţionala masculină a României. Pintea a trăit 12 ani în Spania, acolo unde şi-a început activitatea de arbitru, domeniu în care a activat 12 ani şi unde s-a împrietenit şi cu renumitul antrenor.

 

Categoria: EVENIMENT