Diplome de recunoștiință pentru 7 asistenți maternali

Diplome de recunoștiință pentru 7 asistenți maternali

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a acordat, în cadru festiv, Diplome de excelenţă pentru 16 bistriţeni care au făcut cinste județului Bistrița-Năsăud, în țară și în străinătate, în semn de recunoaștere pentru activități deosebite.

Astfel, în semn de recunoștință pentru un suflet care a pus mai presus de orice bucuria de a da speranță și de a construi destine, preşedintele Moldovan a distins 7 asistenţi maternali. Este vorba despre Dorina Putilean, Maria Morar, Elena Eremei, familia Cseh Tamas şi Eva, familia Cihărean Victoria şi Dan.

De asemenea, au fost oferite Diplome de excelență pentru Ştefan Nagy  – secretar al comunei Miceștii de Câmpie, în perioada 1990 – 2017, Viorica Moldovan  – secretar al comunei Budești, în perioada 1986 – 2016, Ioan Abrudan – secretar al comunei Milaș, în perioada 1990 – 2017, Emilia Danciu – secretar al comunei Telciu, în perioada 1997 – 2017, Aurel Bolos – secretar al comunei Nușeni, în perioada 1987 – 2017.

Din rândul funcţionarilor publici care au activat în administraţia judeţeană, au fost premiate doamnele Raveca Coldea, Maria Roşca, Mărioara Dipşan şi Lazăr Raţiu.

Tiberiu Uşeriu, primul sportiv care a câștigat de două ori cel mai dur maraton din lume ”6633 Arctic Ultra” 2016 și 2017, şi Kiss Attila, pentru performanțele obținute la Campionatele Mondiale și Europene de atelaje canine, au mai fost distinţi cu aceste Diplome de excelenţă.

Categoria: EVENIMENT