Dinamo Uriu, campioană şi promovată în liga a IV-a.

Dinamo Uriu, campioană şi promovată în liga a IV-a.

Singura echipă din judeţ care nu este sprijinită de primărie, Dinamo Uriu a reuşit să încheie victorioasă jocurile din play-off şi să devină campioana judeţului în liga a V-a. Fără nici un leu din partea primăriei Uriu, Dinamo, care a beneficiat doar de sprijin din surse de finanţare private, a dovedit că există performanţă şi în ulltima liga de fotbal din BN, reuşind să încheie cu 22 de puncte partidele play off-ului.

După retragerea celor de la AFC Budac din campionat, Dinamo Uriu a jucat ultimul meci contra echipei Real Teaca, pe care a învins-o cu scorul de 3 la 1. Sponsor principal al echipei din Urius, dar şi jucător, Adrian Tarniţă a spus următoarele: “ Sperăm ca edilul nostru o să deschidă ochii si sa aprecieze ce am făcut la un an de la înfiinţare o mâna de oameni FĂRĂ AJUTORUL PRIMĂRIEI. Aş vrea ca pe acestă cale să îngropăm securea războiului. Noi am demonstrat domnule primar!!! Acuma demonstrați şi dumneavoastră că sunteti un primar de buna credință!!!”.

Reamintim faptul că primăria Uriu a desfiinţat în 2016 vestita echipă a lui Samoilă Barta, Victoria Uriu, astfel că, o mână mici afacerişti locali în frunte cu Adrian Tarniţă au reînscris echipa în LIga a V-a sub numele de DINAMO Uriu. Scandalul a fost cu atât mai mare cu cât, primarul Petru Şerban a refuzat în mod sistematic să sprijine financiar echipa, motivând prin lipsa de resurse financiare. Un alt motiv nespus al tensiunilor de la Uriu este faptul că Adrian Tarniţă, cel care sponsorizează echipa, a canditat în vara anului trecut pentru fotoliul de primar din partea ALDE BN.

Categoria: Sport