DIANA MORAR, singura candidatură oficială anunţată pentru alegerile în organizaţia de femei a PNL

DIANA MORAR, singura candidatură oficială anunţată pentru alegerile în organizaţia de femei a PNL

Sala de conferinţe a Hotelului Metropolis găzduieşte duminică, 29 octombrie, de la ora 15.00, Conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul Organizaţieid e Femei a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud.

„Aş dori să anunţ public intenţia mea de a candida la preşedinţia Organţiei Judeţene a Femeilor Liberale Bistriţa-Năsăud. Aş vrea să lansez public invitaţia colegelor liberale de a fi alături  de mine în conferinţa judeţeană. Doresc să extind această invitaţie către toate doamnele care simt în spiritul liberal în judeţul nostru, să lase deoparte alte chestiuni care le-ar putea ţine în loc şi să ni se alăture, să lase deoparte frica şi să-şi facă timp în a se implica alături de Organizaţia Femeilor Liberale Bistriţa-Năsăud”, a declarat Diana Morar, co-preşedintele în funcţie a OFL B-N.

Diana Morar a precizat că la nivelul organizaţiei de femei a început un proces de reconstrucţie, după principiile „Moţiunii Orban”  care prevede că partidul se reconstruieşte de la bază. „Mai vizibile am fost noi, femeile liberale, întrucât am avut des întâlniri. Suntem foarte bine primite în teritoriu, femeile sunt dornice de a contribui la politica dusă de PNL. Le mulţumesc pe această cale, în primul rând, celor care au ales să se implice şi să facă pasul, să fie alături de PNL. Pe viitor vom deveni o organizaţie foarte puternică la nivel judeţean”, a spus av. Morar.

Potrivit acesteia,  până la această oră este doar o singură candidatură anunţată. Mai mult, în această săptămână sunt programate şi alegerile de la Organizaţia Municipală de Femei, unde se anunţă o concurenţă mai acerbă.

Categoria: Politica