Diana Morar: Ori de câte ori reușim sa dăruim bucurie altora, avem un sentiment de fericire

Diana Morar: Ori de câte ori reușim sa dăruim bucurie altora, avem un sentiment de fericire

Șefa femeilor liberale din Bistrița-Năsăud, Diana Morar, a vorbit  pe pagina ei de socializare despre ceea ce a însemnat luna decembrie pentru organizația județeană de femei.

”Luna Decembrie e luna în care fiecare dintre noi, cu mic, cu mare simțim că suntem cuprinși de magia Sărbătorilor de iarnă, astfel că facem tot posibilul să dăruim, să oferim, să îmbucurăm, să fim mai buni. În realitate însă toate aceste sentimente nu ne cuprind, ci izvorăsc din noi, pentru că le avem în noi. Așa este structura noastră umană: să fim buni, să ajutăm, să gândim pozitiv”, spune Diana Morar.

Ea mai spune că ori de câte ori  ”reușim să dăruim bucurie altora, avem un sentiment de fericire, ne simțim împliniți, pentru ca atunci ne regăsim pe noi, cei adevărați. Astfel am simțit și noi, doamnele liberale. Spun doamne pentru a sublinia noblețea sufletelor acestor femei, manifestata prin ceea ce pe parcursul întregii luni Decembrie 2017, a constituit o sărbătoare oferită cu atâta generozitate și dăruire unor copii, orfani, bătrâni sau unor oameni aflați în situații grele  de viața”.

În acest context, Diana Morar a ținut să aducă mulțumiri pentru participarea la acțiuni caritabile: ” Mulțumesc doamnelor din OFL Bistrița: Mioara, Viorica, Ana Maria, Rodica, Camelia, Nuța, Rodica, Elena, Sorina, Loredana, Monica, Doina, Dorina pentru ca au muncit cu inima și sufletul pentru reușita  celor trei acțiuni la Centrul de Vârstnici Bistrita, Centrul de Plasament Bistrita, dar  și câteva  familii din Bistrita aflate în mare nevoie. Mulțumesc doamnelor din OFL Sângeorz -Băi conduse de Rodica pentru generozitatea cu care au oferit cadouri preșcolarilor din oraș. Mulțumesc doamnelor din OFL Negrilești: Livia, Maria și Maria care au ajuns la toate grădinițele din comună. Mulțumesc doamnelor din OFL Petru Rareș conduse de Sorina pentru ca au îmbucurat copiii necăjiți din comuna.
Mulțumesc doamnelor din OFL Budacu de Jos: Sanda, Alina, Ramona pentru efortul de a ajunge la peste 110 copii din Monariu, Buduș, Budacu de Jos.
Nu in ultimul rând mulțumesc doamnelor din OFL Beclean: Stela, Daciana, Florica, Tatiana, Lia pentru Frumusețea gestului de a bucura cei peste 100 de copii de la CSEI Beclean”, a punctat Diana Morar.
”Chiar dacă pare puțin, în realitate e foarte mult: nimic nu a putut egala bucuria și licărirea speranței în ochii celor care au primit aceste mici cadouri. Pentru noi, cele care am oferit, acesta a fost darul neprețuit. Să fie fulgii de nea cei care vin să dea tonul sufletului în a vibra puternic astfel cum simțim înspre a face fapte bune?”, a conchis șefa femeilor liberale din Bistrița-Năsăud.
Din inima, tuturor Sărbători fericite și multă bunătate!

Categoria: Politica