Diana Morar îl ironizează pe Cristian Niculae pe tema locomotivei cu abur din faţa gării: „ De proiect s-a ocupat neobositul fotomodel, viceprimarul Cristi Niculae”

Diana Morar îl ironizează pe Cristian Niculae pe tema locomotivei cu abur din faţa gării: „ De proiect s-a ocupat neobositul fotomodel, viceprimarul Cristi Niculae”

Consilierul muninicipal PNL, Diana Morar s-a arătat nemulţumită de modul cum a fost gestionat şantierul de după instalarea locomotivei cu abur din faţa gării Bistriţa, ţinta ei fiind viceprimarul Cristian Niculae, liderul PSD Bistriţa fiind acuzat că fructifică munca unui alt coleg de partid, dar mai ales că a preluat un mai vechi proiect al fostului senator liberal Dorin Dobra.

 

Diana Morar: „ E duminica după-amiaza în fata Gării Bistrita Nord. Soarele strălucește împrăștiind parca o caldura nefireasca pentru mijloc de Octombrie, motiv pentru cei mari, dar in special pentru cei mici sa vina sa vadă cu ochii lor minunea de care au auzit de curând: o locomotiva de epoca plasata intr un miniparculet in fata gării pentru incantarea si mândria bistrițenilor.

De proiect s-a ocupat îndeaproape neobositul fotomodel local, viceprimarul Cristi Niculae, iar rezultatele fructificate prin munca altui coleg de partid care a adus intr-adevăr locomotiva la Bistrita, nu au întârziat sa apara.

Imaginile sunt grăitoare. Priviți- le!

Locomotiva este intr adevăr impunătoare.
Ar fi fost un punct de atractie pentru aceasta parte a orașului, însă proximitatea este deplorabila, descurajând orice intenție lăudabilă din partea părinților prezenți de a capta atenția copiilor pe care ii strâng tare de mânuțe.

De poze cu locomotiva nu poate fi vorba! In fata ei, din miniparculetul de care se ocupa vicele au mai rămas trei arbori din patru. Unul tăiat tronează învins in fata locomotivei, acoperind toată splendoarea mașinăriei.

Dacă încerci sa o admiri din parea opusa, te încurci in mormane de prundiș și bucăți de fier de cale ferată abandonate.

In fata ei un cablu atârna desprins de pe un stâlp.

Peste toate tronează resturile unei mese luate de cineva azi noapte și multe alte ambalaje.

Ai impresia ca locomotiva a dat buzna singura in piațeta din fata gării, distrugând tot in cale, totodata tulburând liniștea celor câțiva cerșetori mereu prezenți și sunetul manelelor ce răsuna de la o terasa din apropiere.

Plecam întristați și noi și copiii.

Nu am făcut poze cu locomotiva.

In drum spre casa, îl văd pe Dorin Dobra venind cu zâmbetul pe buze sa admire ideea sa pusa in opera de “ceilalți”. Ma întreb dacă a plecat cu un gust amar de acolo. Așa e când faci copy-paste, nu îți iese!

 

Categoria: ANALIZE-COMENTARII