duminică, martie 29, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Diana Morar: Dealul Cocoşului vs. Dealul Budacului – linişte apăsătoare vs. distracție – 7 milioane de euro vs. Zero lei

  Must Read

  Încă trei români au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul ajunge la 37 de cazuri.

  E vorba de un bărbat,  39 ani, jud Ialomița. S-au recoltat probe pentru COVID 19 în...

  VIDEO: Daniel Suciu a donat în Sg. Băi 200 de măști, 50 de vizete și pachete cu alimente pentru vârstnici

  În acțiunea de împărțire a materialelor de protecție în Sg. Băi către personalul sanitar, polițiști sau...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Bistrițenii au ales ca in fiecare an, sa își petreacă timpul liber in Weekend pe Dealul Budacului, fiind prezenți in număr mare spre incantarea copiilor aflați la sanius.
  Mașinile nu conteneau sa sosească pentru a scoate familiile la distracție, astfel încât s a creat in vârful dealului o parcare ad hoc.
  Tatii și copilașii urcau și coborau pe întreg traseul oferit de deal, cu săniuțe mai mult sau mai puțin convenționale.
  Mamele așteptau in vârful pârtiei cu sandvișuri și ceai copilașii rumeni in obraji și fericiti.
  Și pentru ca distracția ce nu costa nimic din Dealul Budacului este o adevarata tradiție pentru bistrițeni, un antreprenor mai inspirat s-a și înființat cu o mică taraba in parcarea improvizata unde oferea vin fiert doritorilor.
  Am plecat cu chiotele de bucurie ale copiilor rămase in minte și cu sentimentul ca lucrurile simple sunt cele mai de valoare.

  In tot acest timp pe pârtia struțului din Dealul Cocosului domnea o liniste de neclintit nici măcar de câțiva schiori cu schiurile pe umăr scrutand înspre pârtia mai mult plină de noroi.
  In parcarea amenajată erau câteva mașini care întorceau înapoi spre casa, după ce oamenii s-au convins cu ochii lor ca minunea de 7 milioane de euro nu a durat nici măcar cât o minune: trei zile.
  A ținut doua și jumătate, iar o parte din cei poposiți acolo au rămas la un ceai schimbând impresii de dezamagire.
  Lipsește cel mai important element pentru a defini o pârtie: zăpada. Și asta chiar dacă acel deal deține o omologare pe hârtie care ii schimba numele in pârtie de schi. In zadar!
  Chiar dacă au curs și vor mai curge râuri de cerneala pentru fastul și tam tam-ul cu care a fost și este promovată aceasta investiție păguboasă, iar vocile au fost și pro și contra, un lucru e cert: multi locuitori ai orașului Bistrita, oameni simpli, tineri, bătrâni nu cunosc faptul ca in Orașul lor Bistrita, administrația PSD a construit din accesarea unui credit bancar in numele lor și pe care va trebui sa îl restituie toți cetățenii și cei care știu și cei care nu știu, o pârtie de schi fără zăpada. Și asta fără ca PSD sa intrebe acești cetățeni daca pot accesa un astfel de credit pe spinarea lor.

   

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Încă trei români au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul ajunge la 37 de cazuri.

  E vorba de un bărbat,  39 ani, jud Ialomița. S-au recoltat probe pentru COVID 19 în...

  Viluța Mihaiela Brătfălean: Ne prăbușim, dar nu din cauza pandemiei, ci din cauza lipsei noastre de curaj, din cauza ipocriziei, a minciunii ancestrale și...

  Vremuri de restriște și pentru breasla jurnaliștilor, mai ales că orizontul e colorat doar într-un închis negru, pandemic, iar în...

  VIDEO: Daniel Suciu a donat în Sg. Băi 200 de măști, 50 de vizete și pachete cu alimente pentru vârstnici

  În acțiunea de împărțire a materialelor de protecție în Sg. Băi către personalul sanitar, polițiști sau vânzătoare, deputatul Daniel Suciu a...

  30: România începe să își numere morții

  România își numără morții! Un bărbat de 74 de ani din județul Hunedoara a murit din cauza infectării cu coronavirus.

  29 de decese sunt raportate până la această oră din cauaza infectării cu COVID 19

  Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și în această dimineață. Toate persoanele decedate sunt...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -