DIANA MORAR: DE MÂINE!!!!

DIANA MORAR: DE MÂINE!!!!

Astăzi e motiv de chef de zile mari in Primăria Bistrita! S-au mărit salariile! Mult așteptata lege a salarizării unice s-a aplicat și in Primărie. Pe banii noștri ai tuturor locuitorilor municipiului, bine de știut! Ei au propus și votat, noi toți dam banul! Prin impozite și taxe, bineînțeles!
Pentru ca înainte de salarii mărite, e performanța. S-a demonstrat cu prisosinta, nu-i așa?
Așadar, de mâine va fi un nou început. Sper ca in toate și nu numai in buzunarele aparatului de specialitate plus consilieri plus primar.
Astfel, sper ca de mâine funcționarii din Primărie ne vor zâmbi și vor fi cele mai amabile și eficiente persoane pe care le vom întâlni. De mâine, vor dispărea cozile, fetele acre, ignoranta, întoarcerea dosarelor pe motiv lipsa „copii xerox”, eternul „nu se poate”, înainte de a-ti enunța solicitarea. Chiar și pauzele in mijlocul programului sper sa dispară alături de indolenta.
De mâine străzile vor fi asfaltate fără ca apoi sa fie sparte pentru modernizarea vreunei rețele subterane și din nou reasfaltare și apoi iar sparte. De mâine, pavajul va fi drept și nu „in valuri”, dalele scumpe din piațete nu se vor mai lega de rotile mașinilor desprinzându-se din lucrari de calitate executate. De mâine nu vom mai vedea mizerie pe străzi, nici măcar mult intalnitele excremente umane din zona Pietonalului.
De mâine nu se vor mai devasta lucrările scumpe de reabilitare a clădirilor cu semnificație istorică.
De mâine, concitadinii rromi nu se vor mai bălăci in fântâni arteziene anume amplasate in calea unde aceștia își fac veacul și nici nu vor mai folosi Pietonalul ca pe propria lor ograda. De mâine Poliția locală va veghea ca aceștia sa nu mai cerseasca sau agreseze sau sa distrugă investiții publice. Nici măcar gazonul din Parc. Nici ei și nici animalele de companie. Poliția locală va face ca toate astea sa nu se mai întâmple.
De mâine va fi un exod de turiști in oraș! Se vor plimba prin centru, vor face trasee pe axele pasajelor, vor ajunge in Pădurea Codrisor, vor vizita casele monument istoric, vor gusta din atmosfera medievala vizitând breslele frumoasei Porți a Transilvaniei. Ce atmosfera memorabila!
De mâine se va umple de investitori in Parcul Industrial, iar economia locală va dudui. Tinerii nu vor mai găsi motiv sa plece in pribegie!
De mâine Podul care nu duce nicăieri se va lega la Centura orașului.
De mâine veverița îngrădită in slujba Primarului va avea salar mărit.
De mâine sigur va ninge in Wonderland! Căci e tărâmul minunilor!

Categoria: ANALIZE-COMENTARII