Diana Morar cere demisia lui Ioan Magda, directorul Societății Bistrița Sud

Diana Morar cere demisia lui Ioan Magda, directorul Societății Bistrița Sud

Consilierul municipal Diana Morar a făcut astăzi o analiză dură a activităţii din Parcul Industrial Bistriţa Sud. Ea spune că „ la Bistrița avem un Parc Industrial realizat cu aproximativ  șase milioane de euro din care trei milioane de euro au reprezentat cofinanțarea și au fost luați din bancă.  La această oră avem doar opt firme care au ales să-și desfășoare activitatea la Sărata, firme care și-au relocat activitatea, deci nu putem vorbi de noi locuri de muncă (…) Societatea finanțată din bugetul local este condusă de domnul Ioan  Magda, un om de încredere al PSD care primește salariu măricel din bani publici.”

În 2018, conform datelor de pe site-ul propriu, Societatea Comercială Bistrita Sud a înregistrat pierderi de 70.000 de lei și în stilul ăsta în curând o să intre în faliment: „ Oricum ar fi, e greu de înțeles ce activități realizează persoanele angajate și remunerate din bani publici! Apropo: în fiecare lună se cheltuie peste 10.000 de lei cu salariul domnului Ioan Magda și cu salariul part-time al contabilului! Bani risipiți în vânt!”, susţine Morar.

„În acest sens, solicit demisia domnului Ioan Magda, directorul Societății Bistrița Sud care a produs o daună de 70.000 de lei și care nu a demonstrat că știe să conducă Societate Bistrița Sud, deși PSD i-a oferit cadou un contract de management pe patru ani”, conchide Diana Morar.

Categoria: Politica