Diana Morar: Bistriţenii ar vrea să ştie cât ne costă pârtia Cocoş din Complexul Wonderland?

Diana Morar: Bistriţenii ar vrea să ştie cât ne costă pârtia Cocoş din Complexul Wonderland?

Consilierul municipal Diana Morar a vorbit în cadrul primei conferinţe de presă organizată la sediul PNL în acest an de faptul că nu există în spaţiul public cifre oficiale cu privire la cheltuielile de funcţionare şi a veniturilor obţinute de la pârtia Cocoş din Complexul Wonderland. Aceasta a solicitat un răspuns din partea primarului Ovidiu Creţu sau a viceprimarului Cristian Niculae, în termenul legal prevăzut de lege.

„Noi adresăm întrebarea publică şi aşteptăm răspuns în termen legal din partea primarului sau a viceprimarului Niculae, care mai noi este răspunzător pentru tot ceea ce se întâmplă în acest oraş, uneori erijându-se în locul edilului şef. Pentru sezonul 2017-2018, la care am dori să-i cunoaştem începutul şi sfârşitul ca perioadă, care sunt veniturile din exploatarea pârtiei, estimate, care sunt cheltuielile cu întreţinerea şi funcţionarea ei şi care este valoarea de amortizare a creditului contractat pentru această perioadă”, a solicitat Diana Morar.

Potrivit Dianei Morar, bistriţenii sunt îndreptăţiţi să cunoască cât îi costă această „distracţie”, în afara biletului de acces. „Fiecare cetăţean al Bistriţei este împovărat pe termen de 10 ani să restituie creditul bancar de 26 milioane lei contractat de conducerea Primăriei fără o consultare prealabilă a cetăţenilor, în condiţiile în care cu certitudine există priorităţi precum asfaltarea şi modernizarea a 70 străzi de pământ ale Bistriţei europene, extinderea şi modernizarea iluminatului public, realizarea integrală şi modernizarea reţelei de apă-canal, inclusiv în cartierele Bistriţei europene unde oamenii folosesc ca principală sursă apa din fântână. Acestea ar fi constituit adevăratele priorităţi, necesităţi primordiale ale municipiului”, a precizat Diana Morar.

 

Categoria: Politica