Dialoguri cu aleșii locali

Dialoguri cu aleșii locali

Președintele PES activists Bistrița-Năsăud, Ciprian Ceclan anunță lansarea campaniei „Dialoguri cu aleșii locali”, o inițiativă inedită prin care se dorește creșterea gradului de transparență și facilitarea dialogului cu aleșii locali și candidații PSD la alegerile locale din 2016.

 

Dialogul deschis este cel mai important element pentru restabilirea încrederii între cetățeni și aleșii lor. Proiectul, derulat sub umbrela campaniei „Dialoguri Europene”, vizează organizarea în anul 2016 a unui nou format de conferințe, la nivel național, în perspectiva alegerilor locale. În acest sens, inițiativa are un potențial de impact ridicat pentru contextul electoral 2016 și va ajuta la creșterea gradului de transparență a administrației locale.

 

„Seria de evenimente organizate de PES activists România va juca un rol foarte important în perspectiva alegerilor locale. Vom prezenta un nou mod de comunicare cu cetățenii, care va sta la baza construcției unei relații solide între români și reprezentanților lor de la nivel local, consolidată pe încredere și schimb deschis de opinii pe teme de interes comun!”, a afirmat Victor Negrescu, Președintele PES activists România.

 

Una dintre noutățile proiectului constă în organizarea unor mese rotunde unde toți reprezentanții PES activists România vor putea discuta cu candidații pentru alegerile locale despre proiectele cu impact pozitiv asupra vieții cetățenilor.

 

Categoria: Politica