joi, februarie 27, 2020
2.9 C
Bistrița
More

  Dezbaterea pe bugetul Bistriței scoate ”candidații” din case și de pe on line

  Must Read

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Peste 50 de persoane au luat parte la dezbaterea bugetului pentru anul 2020, din care aproape jumătate au fost angajați ai municipalități. Din jumătatea neînregimentată în aparatul bugetar al Primăriei s-au regăsit și câteva chipuri parcă pierdute din sfera publică reală (nu virtuală) a comunității locale, persoane care cândva au activat acolo, dar timpurile i-au tras pe tușa indiferenței.

  de Rian Farcașiu

  Unul dintrea acestea este și fostul consilier local Gheorghe Tuță, care și-a exprimat câteva din gândurile sale legate de cheltuirea banului public. Un al chip care a pălit în ultima perioadă este cel al fostului senator Dorin Dobra, autoreactivat în vremuri de restriște. Doris Rai a fost și ea prezentă pentru prima dată în spațiul public, părăsind pentru câteva ore cel virtual. Un al persoanj care vine, dispare și apoi revine în vizor este „imobiliarul” Marius Negrea, despre care stiridebistrita.ro a scris că ar avea intenții legate de o candidatură municipală.

  Nu au lispit și „clasicii” dezbaterilor, Florin Chereji și Marius Bălan, dar și alți cetățeni interesați de soarta municipiului. Din păcate, foarte multe propuneri clare legate de bugetul propriu-zis nu au fost, în schimb cei care au luat cuvântul au expus problemele legate de anumite investiții din mai multe zone ale orașului.

  Câte dintre acestea vor fi luate în serios, vom vedea joi, 13 februarie, atunci când bugetul intră în plenul Consiliului Local pentru vot.

  Anul trecut, în ședința similară, sala a foat aproape goală, „veteranul” Bălan fiind singur la post. Anul viitor, probabil, va fi din nou singur, căci dispare interesul electoral al afișării unora dintre cei prezenți, câțiva dintre aceștia având țintit fotoliul de primar.

   

  - Advertisement -

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  - Advertisement -

  Latest News

  A FOST CONFIRMAT PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

  Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare...

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca îl peste picior pe Cîțu

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca, are o reacție mai puțin așteptată de cei din PNL în ceea ce privește desemnarea lui Florin Cîțu...

  În drum spre anticipate: Florin Cîțu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, miercuri seară, după consultările cu partidele, pe cine a desemnat să formeze noul guvern.

  Încă 4 pacienți internați la SJU Bistrița au fost diagnosticați cu gripă de tip A

  Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă. Informașia este confirmată de purtătorul de cuvânt al...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -