Dezastru! Așa arată după două zile. Sunteți jalnici.

Dezastru! Așa arată după două zile. Sunteți jalnici.

De câteva zile se laudă unii din PSD că au găsit soluții miraculoase la problemele pe care alții din aceeași echipă nu le-au rezolvat în nouă ani. Nu că nu ar fi putut ci doar pentru că nu i-a interesat. Ei nu circulă prin zonă.

După ce proiectul de hotărâre inițiat de consilierii PNL privind luarea de măsuri urgente pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferata din tot Municipiul a fost ținut o lună de zile în sertar de Crețu și pe urmă respins de majoritatea PSD-ALDE-UDMR în ședința de Consiliu Local din iulie, s-au gândit totuși că ideea trebuie exploatată și au trâmbițat că vor face și vor drege multe și mărunte.

Iată însă ce a ieșit. Priviți și vă minunați! Așa au reușit să rezolve problema. Au transformat niște gropi în dale mișcătoare în care, doar după două zile, poți să-ți tai cu ușurință cauciucurile. Nu mai vorbim de cum arată drumul în apropiere.

Dacă numai atâta puteți, plecați toți acasă. După nouă ani de administrație Crețu-PSD, ați întors orașul ăsta în evul mediu. Degeaba vă lăudați cu mărețe realizări. Toate sunt ca cea din imagine. Sunteți jalnici!

Categoria: Administratie