Detectivii particulari din întreaga țară se întâlnesc la Bistrița

Detectivii particulari din întreaga țară se întâlnesc la Bistrița

Un număr de 50 de reprezentanți ai unor asociații de detectivi particulari din România, asociații reunite în cadrul Patronatului Detectivilor Particulari din România (PDPR)  sunt așteptați la finele acestei săptămâni la Bistrița.

Potrivit directorului executiv al SC Legenda Vie, Gheorghe Tomșa,  firmă particulară de detectivi particulari din Bistrița, evenimentul este programat pentru zilele de 4-5 august la Bistrița și la Colibița.

”Nu este pentru prima dată când ne întâlnim și ne discutăm problemele cu care ne confruntăm, dar, sigur, este prima dată când ne vedem la Bistrița. Vor fi tot felul de discuții , vor fi citite rapoarte de activitate dar vom avea și un cluster național de intelligence civil. De asemenea, președintele PDPR, Ioan Todea ne va vorbi despre Industria Investigaților Private din România 2015-2016”, ne-a explicat Tomșa.

Gheorghe Tomşa este un detectiv cu o carieră poliţistă de peste trei decenii. Îninte de Revoluţie a fost angajat la poliţia muncipiului la profilul judiciar, unde principala activitate era prinderea infractorilor. A schimbat apoi domeniul şi a devenit şef pe muncipiu la biroul de Ordine Publică. Revoluţia l-a prins pe Tomşa în funcţia de comandant al plutonului de intervenţie, iar anii ʼ90 l-au găsit pe scaunul locţiitorului şefului de la Poliţia Bistriţa. În ultimii ani de activitate în cadrul poliţiei judeţene, Tomşa a condus Serviciul de Combatere al Crimei Organizate.

Categoria: EVENIMENT