DESCOPERIRE HOROR LA Bistriţa-Bîrgăului: Trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc

DESCOPERIRE HOROR LA Bistriţa-Bîrgăului: Trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc


Descoperire horror  în podul unui bloc din Bistriţa-Bîrgăului. Joi seara, în podul unui bloc din apropierea gării comunale  au fost descoperite trupurile a trei bebeluşi morţi. Cadavrele au fost transportate la morgă, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.

Poliţiştii şi procurorii bistriţeni au început o anchetă în comuna Bistriţa-Bârgăului, după ce în podul unui bloc au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi. Descoperirea a fost făcută de un copil de 12 ani, acesta urcând în pod alături de mama sa pentru a ajuta-o la întinderea unor rufe. Deoarece a crezut că e vorba doar de o păpuşă, băiatul şi-a chemat mama, care a realizat ce descoperire cumplită a făcut copilul ei, anunţând imediat poliţia.  Ajunşi la faţa locului, polițiștii au fost cei care au descoperit cel de-al treilea cadavru.

Şocaţi de cele descoperite în blocul care locuiesc de ani de zile, locatarii au preferat să păstreze tăcerea cu privire la cele întâmplate.

Lângă trupurile copiilor se pare că a fost găsită și lenjerie intimă și un maieu plin de sânge ceea ce duce la ipoteza că micuţii au fost născuţi chiar acolo, în podul blocului. Trupurile a doi dintre copii erau ascunse în doi saci de rafie şi se presupune că ar fi gemeni.

Nici viceprimarul comunei Bistriţa-Bârgăului, Sorin Nuşfelean, nu ne-a putut spune mai multe despre ororile de la blocul din apropierea locului numit “Fabrici”.

Potrivit prim-procurorului  adjunct Angela Sîngeorzan, deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un accident, o crimă sau moarte naturală și nici ce sexe au copiii sau dacă sunt înrudiți între ei.

 

Categoria: EVENIMENT