Deputatul USR, Emanuel Ungureanu: Chirurgul Lucan jr. vrea să ajungă la Bistrița! Există aranjamente în acest sens.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu: Chirurgul Lucan jr. vrea să ajungă la Bistrița! Există aranjamente în acest sens.

Deputatul USR , clujeanul Emanuel Ungureanu a făcut, vineri seara, o dezvăluire în premieră, în cadrul emisiunii În Vizor a postului de televiziune NCN din Cluj-Napoca, și anume că la Bistrița s-au făcut aranjamente pe linie politică în favoarea fiului lui Lucan ca să ajungă și el șefnde secție. Informația a fost confirmată și de ziardecluj.ro. Există unele informații care vorbesc de faptul că Lucan jr. Ar veni la Bistrița pe postul rămas vacant în urma pensionării doctorului Ștefănescu.

Emanuel Ungureanu: “La Bistrița s-au aranjat lucrurile, s-au făcut investiții și pe Policlinică, conducerea fiind PSD. În locurile unde s-au făcut investiții, nu s-a schimbat și calitatea morală a medicilor. Directorul de acolo, Cocoi, care este și președintele Colegiului Medicilor Bistrița, duce pacienții de la stat la privat, exact ce făcea Lucan la Cluj. Știți cine se anunță că vine de la Cluj la Bistrița, pe linie politică? Știți cine merge la vânătoare cu domnul Radu Moldovan ? Ciprian Lucan, fiul lui Mihai Lucan, inculpat, este spaima secției de Urologie de acum. Sunt medici care spun, pentru că beizadeaua dacă vine nu vine în orice condiții, vine șef de secție. Și-a aranjat apele în baza unei relații de prietenie și din păcate managerul de acolo, un om foarte competent, va trebui să facă pas când se va întâmpla acest lucru. Deja îl simt din discuții, pentru că l-am întrebat dacă știe ceva concret cu privire la acest lucru și a dat din colț în colț, deci este clar că s-a venit cu această propunere pe firul scurt”, a spus Emanuel Ungureanu la NCN.

Deputatul USR îi avertizează pe bistrițeni că Ciprian Lucan a moștenit doar caracterul tatălui, nu și talentul chirurgical.

“Ce le spun eu celor din Bistrița – Băieți, fiul lui Lucan nu moștenește nici 10% din talentul chirurgical al tatălui, dar moștenește și caracterul mamei, despre care legenda spune că este de trei ori mai zgârcită decât Lucan ceea ce este un record mondial. Ori, de aici trebuie să vă gândiți că familia aceasta mai are multe de spus în comunitate și îi avertizez public pe acei medici că fac un serviciu public spunându-le  că Ciprian Lucan nu este un talent, din păcate și, din nefericire, nu numai că nu moștenește ceea ce știa foarte bine să facă tatăl lui, dar moștenește caracterul lui”, a adăugat Ungureanu.

Categoria: EVENIMENT