vineri, aprilie 3, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Deputatul PSD Doina Pană, invitată la sediul PNL. Află cine a vrea acest lucru?

  Must Read

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud, Vasile Silași, a făcut astăzi, o invitație mai puțin obișnuită. Silași a invitat la sediul PNL pe deputatul Doina Pană, fostul ministru al Apelor și Pădurilor, cea care s-a opus miercuri în cadrul comisiilor de specialitate reunite ale Camerei Deputaților, foruri care au modificat articolul din Codul Silvic care viza asigurarea lemnelor de foc pentru populație.

  Ce a spus Doina Pană: ” Marii agenţi economici au făcut presiuni, s-au coalizat şi nu s-au prezentat la licitaţiile Romsilva. Acum au reuşit să introducă în lege şi posibilitatea Romsilva de a licita pe picior (adică direct în pădure), posibilitate care bineînţeles că va fi prioritară. Au luat lemnul de la populaţie. Va fi un preţ uriaş!”.

  Vasile Silași, secretar general PNL BNSunt de acord cu unul dintre deputaţii PSD. Am văzut declaraţia doamnei Pană de ieri şi sunt întru-totul de acord cu ceea ce spune dânsa. Am atras atenţia încă de anul trecut că preţul la lemnul pentru populaţie este foarte mare. Cu măsuri legislative aprobate ieri în comisia, se va dubla preţul la lemn.   Îi fac o invitaţie doamnei deputat Pană, cu acordul colegilor mei din Biroul Politic, şi o invit la sediul PNL pentru a face o strategie de a opri şi stopa modificările legislative pe Codul Silvic”.

   Reamintim că:  În comisiile de specialitate din Camera Deputaților majoritatea PSD – ALDE a votat, ieri, modificarea unui articol din Codul Silvic care asigura populaţiei lemn de foc cu aproximativ 150 lei/mc, dar scădea afacerile marilor procesatori din industrie cu peste 200 de milioane de euro, cum a arătat o analiză a G4Media.ro. Efectul modificării va fi, cel mai probabil, creşterea preţului lemnului de foc pentru persoanele fizice la 700 lei/mc sau mai mult, declară pentru G4Media.ro fostul ministru al apelor și pădurilor, Doina Pană.

  Comisia pentru agricultură din cadrul Camerei Deputaţilor și Comisia pentru mediu au operat modificările la Codul Silvic într-o ședință reunită. Comisiile vor prezenta modificările în cadrul plenului Camerei Deputaţilor astăzi  sau, cel mai probabil, săptămâna viitoare. După votul în plen, legea merge la promulgare. Singurul parlamentar din comisie care a criticat modificarea a fost reprezentantul UDMR.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de un bărbat de 59 de ani...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat deputata PSD Doina Pană.

  Ionuț Simionca, PMP: Astăzi am întins o plasă de siguranță pentru cei afectați economic de pandemia COVID-19

  Măsurile de protejare economică a populației și a firmelor pe care le-am susținut constant de la declanșarea crizei COVID-19 pot fi puse...

  Încă 4 decese. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în România la 122.

  Grupul de Comunicare Strategică anunţă că încă patru pacienţi cu COVID-19 au murit. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -