Deputatul Ionuț Simionca nu exclude candidatura pentru primăria Bistrița în 2020. El susține că doar o alianță a partidelor anti-PSD, poate impune un primar de dreapta

Deputatul Ionuț Simionca nu exclude candidatura pentru primăria Bistrița în 2020. El susține că doar o alianță a partidelor anti-PSD, poate impune un primar de dreapta

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, ocupant al primului loc, 27%,  într-un sondaj CURS comandat de PMP pentru alegerile locale din 2020, a vorbit astăzi și despre posibila sa candidatură la primăria Bistrița.

„Nu exclud o candidatură, dar e prematur să discutăm despre acest lucru în acest moment”

Ionuț Simionca:  „Nu pot să zic că nu a fost un sentiment plăcut (n.n -că este primul), m-am bucurat să văd că munca e apreciată. Este de vreme şi prematur să mă exprim din acest punct de vedere, al unei candidaturi. Eu am foarte multă muncă de făcut în Parlament, am fost trimis de bistriţeni în Parlamentul României să îi reprezint şi să le urmăresc interesele, să lupt pentru interesele bistriţenilor. Am proiecte bune, utile pentru care trebuie să mă lupt, dintre care amintesc Autostrada Nordului, care deja a trecut de Senatul României şi care aduce un impact pozitiv pentru bistriţeni şi ardeleni. E un proiect pe care nu pot să-l las. Fiind deputatul tuturor bistriţenilor, deocamdată nu pot să spun ce voi face pe viitor. Vreau să-mi duc la bun sfârşit proiectele mele pe carte le am în Parlament, am peste 30 de iniţiative legislative. Un om serios îşi duce munca la bun sfârşit”, a declarat Simionca.

Despre o alianță de dreapta: „Nu avem niciun fel de alianţă. Când politicienii bistriţeni şi nu numai, şi cei de la nivel naţional, vor da dovadă de responsabilitate, vor da mâna. Dacă vă amintiţi, acum trei luni de zile, am invitat toţi liderii de partide politice din Bistriţa care sunt împotriva PSD şi a ceea ce face PSD-ALDE, o politică deficitară pentru ţara noastră. A fost un prim pas făcut în ultimii 20 de ani când s-au întâlnit oficial toţi liderii de dreapta. Eu cred că doar aşa, dreapta unită sau o alianţă a formaţiunilor împotriva PSD, un front comun împotriva PSD, vom avea sorţi de izbândă. Altfel, cu toţi votanţii împotriva PSD divizaţi în 20, cu siguranţă nu vom avea succes. Un protocol e necesar, dacă toţi cei implicaţi în politica bistriţeană şi naţională vor fi deschişi, sinceri cu bistriţenii şi cu partidul lor, cu susţinătorii lor şi vor lupta împotriva PSD cu adevărat, atunci da, se va face un pol de dreapta şi eu îl voi susţine necondiţionat”, a explicat Simionca.

 

.

 

Categoria: Politica