Deputatul Ionuț Simionca: Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, joacă alba-neagra cu nervii românilor

Deputatul Ionuț Simionca: Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, joacă alba-neagra cu nervii românilor

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, joacă alba-neagra cu nervii românilor. La câteva zile după ce a depus la Senat, în procedură de urgență, un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu-și plătesc impozitele, acesta a dat înapoi, anunțând că nu-și mai susține deocamdată propria inițiativă legislativă.
În realitate, românii cinstiți, angajați sau angajatori, își plătesc cu conștiinciozitate dările la stat, chiar dacă este evident că fondurile publice sunt prăduite de PSD. Școlile și spitalele arată ca acum 30 de ani, autostrăzi nu s-au construit, trenurile nu s-au modernizat, administrația nu s-a digitalizat, birocrația a crescut.


Însă șmecherii care au fost încurajaţi de PSD să-și facă un mod de viaţă din încălcarea legii, care au făcut averi pe seama impozitelor plătite de românii cinstiți, își văd pe mai departe de treabă. Pentru aceștia au existat mereu amnistii fiscale, reeșalonări, ba chiar inițiative legislative de relaxare a pedepselor aplicate celor care au furat de la stat.
Această lege aberantă a lui Teodorovici trădează dezastrul fiscal – bugetar în care se găsește România prăduită. Iată cum PSD îi strânge cu ușa, pentru a-i stoarce de impozite, pe oamenii săraci pentru a-și îmbogăți clientela de partid. PSD – pentru protejații partidului mumă, pentru săraci ciumă!

Categoria: Politica