Deputatul Ionuț Simionca : „L-am dat în judecată pe domnul primar şi Poliţia Locală, am contestat acele amenzi şi le-am câştigat”

Deputatul Ionuț Simionca : „L-am dat în judecată pe domnul primar şi Poliţia Locală, am contestat acele amenzi şi le-am câştigat”

Deputatul Ionuţ Simionca a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a câştigat cele trei procese intentate Poliţiei Locale de către Partidul Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud. Potrivit acestuia, este vorba de „faimoasele corturi” pentru care formaţiunea a fost amendată.

         „L-am dat în judecată pe domnul primar şi Poliţia Locală, am contestat acele amenzi şi le-am câştigat. Va urma un alt proces pentru că intenţionez să merg în instanţă pentru că nu e normal să faci legea proprie şi să nu respecţi legile statului. Nu e normal să abuzezi de funcţia şi de calitatea de primar pentru că ai un contracandidat politic care, în legalitate şi pe bună dreptate, şi-a făcut lucrurile bine. Dacă nu ai vrut să-l  laşi, trebuia să nu-i dai autorizaţie, nu după ce i-ai dat autorizaţia, să-l amendezi. Mă bucur că avocaţii noştri au câştigat aceste procvese şi urmează să intentăm un proces de despăgubiri, încă nu ne-am gândit ce, cât şi cum, pentru că s-au pierdut voturi, s-au pierdut materiale, plătite din banii noştri. Noi nu suntem un mamut ca şi PSD să avem surse de venit şi nici nu vrem”, a declarat Simionca.

În context, parlamentarul bistriţean a reclamat şi faptul că a avut nevoie de şapte luni de zile pentru a obţine toate autorizaţiile pentru cele couă bannere de la noul birou parlamentar al deputatului PMP. Deputatul Simionca a spus că afişajul a fost gândit diferit pentru sediul biroului parlamentar, însă a fost somat să dea jos, de Poliţia locală şi „cei de la Monumente”. Potrivit acestuia, în timpul lucrărilor a încercat să pună pe clădire un mash, aşa cum se procedează peste tot, însă nu a primit aprobare.

Categoria: Politica