Deputatul Ionuț Simionca a depus a depus 211 de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2018

Deputatul Ionuț Simionca a depus a depus 211 de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2018

Cele 211 amendamente la legea bugetului de stat pe 2018 au fost depuse duninică seară de către președintele PMP BN, deputatul Ionuț Simonca. Simioanca spune că își dorește construirea a trei creșe dar și a 57 de capele. De asemenea, președintele PMP mai propune achiziționarea a 58 de ambulanțe de tip C pentru fiecare UAT din mediul rural al județului Bistrița-Năsăud.

Deputatul Ionuț Simionca, motivare amendamente:  Prin intermediul acestor amendamente am cerut să fie construite creșe astfel: 3 în Municipiul Bistrița, reședință de județ, câte o creșă în orașele Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi, la care se mai adăugată alte 19 comune mari din județul Bistrița-Năsăud care au nevoie imperios de construcția de creșe.

De asemenea, am solicitat Guvernului Tudose, alocarea de fonduri pentru achiziția de ambulanțe de tip C pentru fiecare comună din cele 58 din județul nostru, așa cum prevede programul „O ambulanţă pentru fiecare localitate”, prezentat cu mare tam-tam în campania electorală.

Totodată, am mai cerut să fie construită câte o Capelă în 57 de comune din Bistrița-Năsăud care au această nevoie pentru satisfacerea necesităţilor privind securitatea sanitară și sănătatea publică în conformitate cu standardele europene, precum și cele legate de desfăşurarea ceremoniei de înmormântare.

Menționez faptul că diferența de amendamente face referire la proiecte necesare în comunele din județul Bistrița-Năsăud pentru care încă nu au fost alocate fonduri.

Cele 211 amendamente la care fac referire aduc corecţii elementare bugetului trimis spre adoptare, în ciuda faptului că, pe fond, proiectul de lege nu mai are nimic în comun cu vestitul program de guvernare pe baza căruia PSD i-a păcălit pe români la alegeri, cu promisiunile mincinoase din campania electorală ale principalului partid de guvernământ.

Partidul Mişcarea Populară solicită Partidului Social Democrat să adapteze bugetul ţării la realităţile României, să nu risipească banii românilor doar pe programe ce încurajează nemunca şi să aloce fonduri către domeniile importante a căror dezvoltare pot aduce prosperitate ţării.

Categoria: Politica