Deputatul Ionuț Simionca a ajuns în Istanbul. Află pe cine a vizitat el acolo?

Deputatul Ionuț Simionca a ajuns în Istanbul. Află pe cine a vizitat el acolo?

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a făcut un gest inedit, el vizitându-l în spitalul din Istanbul pe Ionuț Zăvoianu, tânărul diagnisticat cu cancer.

Iată ce a scris deputatul Simionca pe pagina sa de facebook:  ” Astăzi, la Spitalul Memorial Şişli, din Istanbul, m-am bucurat să văd că Ionuț Zăvoianu se simte mai bine și că e voios și luptător.

L-am vizitat pe Ionuț, care este un copil excepțional, înțelept, cuminte și înțelegător. Am vorbit despre multe lucruri împreună și am aflat că Ionuț este un mic gospodar, un iubitor de animale, la fel ca și mine. Mi-a spus că îi plac, mai ales, oile „breze”, caprele și câinii, și că, împreună cu fratele său, Cosmin, are câteva animale.

Am stabilit să ne întâlnim din nou atunci când va veni acasă, să vină să viziteze ferma familiei mele și să mergem împreună să mai vizitam încă un crescător de oi din județ, despre care știe Ionuț „că are de vânzare ceva breze frumoase”.

La sfârșitul întâlnirii, acest copil bun nu a uitat să ne mulțumescă pentru toate lucrurile deosebite și toate gândurile bune nouă, tuturor celor care îi suntem alături.

Conturile în care puteți dona în continuare:

Zăvoianu Victoria Maria (Euro)

RO84CECEBN01B2EURO536948

Zăvoianu Ioan (RON)

RO86CECEC001946328125511

Categoria: Politica