Deputatul Daniel Suciu: Observ că Ioan Turc face declarații politice iresponsabile în timpul serviciului. Foarte interesant!!!

Deputatul Daniel Suciu: Observ că Ioan Turc face declarații politice iresponsabile în timpul serviciului. Foarte interesant!!!

Șeful grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu l-a taxat dur pe liderul PNL județean, Ioan Turc, în ceea ce privește ”tonul iradiat” . Suciu spune că Turc ar trebui să fie mult mai atent la ce ”aberații” aruncă pe piață, el făcând referire la faptul că liderul liberal bistrițean suspectează primăria Bistrița că ar distribui conserve de ton iradiat cu Cesiu.

”Poate că ar trebui să se gândească de două ori, înainte să mai vorbească”, spune Suciu, după care se întreabă retoric dar și ironic : ” Acest gen de declarații politice, sigur cât se poate de iresponsabile, domnul Turc le face în timpul programului de lucru, chiar dacă este directorul Registrului Comerțului, la ora 11.00, bugetar fiind, ar trebui să fie la sediul instituției statului, nu la declarații politice. Nu știu să existe program special pentru directori”, spune Daniel Suciu.

Categoria: Politica

Comentarii

  1. Ioan
    Ioan 14 septembrie, 2018, 17:36

    Suciu,nu cred ca IOAN TURC a spus lucruri fără sa aibă motive reale.În schimb tu ai afirmat ca ești printre initiatorii legii de reparare a inechitatilor la legea pensiilor .De fapt cei care au propus aceasta lege sint cei din județul Hunedoara pentru ai lor.Salariații de la Rombat nu sint pe lista.CRISTIRO care este inchis în schimb Da. Sper sa te voteze cei de la ROMBAT.EI NU SINT NICI ÎN LEGEA 263/20010.

    Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *