vineri, aprilie 3, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Deputatul Cristina Iurișniți, șefa delegației USR BN la Congresul Național al Uniunii din 13 iulie

  Must Read

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL


  Useriștii din județul Bistrița-Năsăud au decis în cadrul Conferinței Județene convocate marți, 9 iulie, numele celor care vor participa la Congresul Național al USR din data de 13 iulie. Potrivit deputatului Cristina Iurișniși, cei cinci delegați au fost aleși prin vot secret: ” Cei 5 delegați care vor reprezenta filiala USR Bistrița-Năsăud la Congresul Național al USR sunt: Urs Vasile (Filiala USR Telciu), Hiruta Aurelia (Filiala USR Bistrița), Pop Zaharie (Filiala USR Miceștii de Câmpie), Pop Maftei (Filiala USR Beclean) și Hrisman Olimpia (Filiala USR Bistrița). Uniunea Salvați România – USR a crescut frumos și în județul Bistrița-Năsăud în ultimul an și jumătate. Am ajuns la peste 200 de membri și 12 filiale locale, filiala USR Bistrița fiind cea mai mare dintre cele 12”, spune Iurișniți.

  Reamintim că:

  USR va decide la congresul din 13 iulie de la București  asupra candidatului pe care îl va susține la alegerile prezidențiale. În termenul regulamentar, patru membri USR  s-au înscris în competiția internă, printre care și președintele partidului Dan Barna.

  Cei patru membri USR care s-au înscris în competiția pentru alegerea candidatului la prezidențiale până la termenul limită votat de Comitetul Politic sunt președintele USR Dan Barna, senatorul Mihai Goțiu și alți doi membri USR – Dumitru Stanca și Dragoș Dinulescu. Dumitru Stanca este cadru militar în rezervă și membru USR Ilfov, Dragoș Dinulescu este medic dentist și membru în Biroul Județean USR Prahova.

  Campania internă pentru alegerea candidatului USR la alegerile prezidențiale se va desfășura în perioada 1-12 iulie și va include prezentări și dezbateri, iar votul va avea loc la congresul USR care va reuni pe 13 iulie, la București, 500 de delegați din toată țara.

  Competiția internă face parte din procedurile statutar necesare ale USR, în paralel desfășurându-se și discuțiile în cadrul Alianței USR PLUS pentru a identifica cea mai bună variantă de prezentare a Alianței în următoarele alegeri.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de un bărbat de 59 de ani...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat deputata PSD Doina Pană.

  Ionuț Simionca, PMP: Astăzi am întins o plasă de siguranță pentru cei afectați economic de pandemia COVID-19

  Măsurile de protejare economică a populației și a firmelor pe care le-am susținut constant de la declanșarea crizei COVID-19 pot fi puse...

  Încă 4 decese. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în România la 122.

  Grupul de Comunicare Strategică anunţă că încă patru pacienţi cu COVID-19 au murit. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -