Deputatul Cristina Iurișniți reconfirmă candidatura sa pentru alegerile europarlamentare

Deputatul Cristina Iurișniți reconfirmă candidatura sa pentru alegerile europarlamentare

Singurul parlamentar ales pe listele USR, Cristina Iurișniți, și-a prezentat raportul de activitate la jumătatea mandatului de deputat de Bistrița-Năsăud. Ea a subliniat faptul că dorește ca opinia publică să afle despre activitatea ei din Parlament, mai ales că Iurișniți a reconfirmat candidatura sa la alegerile europarlamentare care sunt convocate pentru ziua de 26 mai 2019. Potrivit parlamentarului bistrițean, cifrele vorbesc de la sine: ” 62 luări de cuvânt în 42 de şedinţe, 21 de declaraţii politice, 76 propuneri legislative – unele le-am susţinut, altele le-am iniţiat – şi 52 de întrebări şi interpelări”.

Nu sunt sigură că voi candida pentru următoarea legislatură, mă mai gândesc. Mă voi concentra pe candidatura mea la alegerile europarlamentare, începând din septembrie”, a subliniat Cristina Iurișniți.

Ea a ținut să le reamintească bistrițenilor că a susținut modernizarea corpului de liceu de la CN „Liviu Rebreanu”, a interpelat Ministerul Economiei în vederea extinderii magistralei de gaze pe Valea Bârgăului, dar şi la Miceştii de Câmpie. De asemenea, a susţinut deblocarea unui post de stomatolog la Beclean sau a monitorizat proiectului pilot „O masă caldă în şcoli”.

Am înfiinţat trei birouri parlamentare, la Prundu Bârgăului, Năsăud şi Sângeorz Băi,, în afară de cel de la Bistriţa, tocmai pentru a fi mai aproape de cetăţeni şi a prelua problemele care sunt în comunităţi şi de a duce mesajul Uniunii Salvaţi România, pentru că reprezint o entitate politică care propune schimbarea clasei politice corupte”, a conchis Cristina Iurişniţi.

Categoria: Politica