Deputaţii social-democraţi au început şi ei şcoala: Doina Pană, la „Electro”, Daniel Suciu cu gemenii la „Andrei Mureşanu”

Deputaţii social-democraţi au început şi ei şcoala: Doina Pană, la „Electro”, Daniel Suciu cu gemenii la „Andrei Mureşanu”


Parlamentarii bistriţeni au luat şi ei parte la deschiderea anului şcolar 2018-2019, iar, dacă Doina Pană, în calitatea ei de profesor timp de 30 de ani la „Electro”, sigur, acum Infoel, şi-a amintit de vremurile când preda aici, în timp ce, Daniel Suciu a răspuns prezent alături de gemeni şi de soţie la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”.

Doina Pană, mult mai zâmbitoare, semn că reîntoarcerea printre elevi i-a făcut plăcere, a vorbit despre a „doua familie”: „ Început de an școlar la Colegiul Tehnic Infoel Bistrița, a doua mea familie, școala în care mi-a rămas sufletul în cei 30 de ani cât am fost dascăl…Printre boboci, viitori informaticieni ai țării/lumii, la fel de emoționată ca și ei! Succes dragi infoeliști! Cunoscându-vă foarte bine profesorii, știu sigur că-l veți avea!!!”

Şeful grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu a fost doar … un tătic fericit dar şi emoţionat, iar fotografiile vorbesc de la sine: „ Și de azi începem…clasa I. Cu emoții, cu zâmbete și gânduri. Cu bucurii și așteptări…azi am fost părinte și atât…și a fost atât de special. Mult succes pe noul drum iubiții mei, mult succes tuturor ce azi au trăit aceleași sentimente, copii, părinți și dascăli deopotrivă!”.

Categoria: EVENIMENT