Deputaţii bistriţeni Daniel Suciu şi Ionuţ Simionca au luat lecţii de fotbal de la Belodedici, Mutu şi Contra

Deputaţii bistriţeni Daniel Suciu şi Ionuţ Simionca au luat lecţii de fotbal de la Belodedici,  Mutu şi Contra


O echipă de „fotbalişti” ai Camerei Deputaţilor a avut astăzi o altfel de întâlnire, mai puţin politică, dar cu pesonaje importante din lumea fotbalului românesc. Preţ de 90 de minute (???) , parlamentarii au lăsat disputele politice pe diferitele legi, au uitat de partidele din care fac parte, de protocoalele SRI  şi au dat o miuţă împreună cu nume mari ale fotbalului românesc. Nu au lipsit de la meciul cu politicienii, Mutu, Rădoi, Contra, Belodedici, Vlădoiu, Vlad Munteanu, Isăilă, Jerry Gane, Mihalcea. Nu ştim care a fost scorul la finalul partidei, aşa cum nu ştim dacă a fost vorba de un meci din play out sau din play off, pentru că despre Campionatul Mondial din Rusia, nici nu poate fi vorba.

 

Cum Gloria Bistriţa e doar o amintire, fotbalul bistriţean a fost reprezentat la această partidă de jucătorii, politici desgur, Daniel Suciu şi Ionuţ Simionca.

Daniel Suciu: „ Fotbaliști adevărați. Ne-am bucurat și întristat alături de ei în ultimii ani iar azi ne-am înfruntat pe terenul de fotbal. Echipa Camerei Deputaților, antrenată de Gigi Mulțescu, am încercat să le ținem piept și evident că scorul nu contează, zău. Chiar un moment de ținut minte, de fair play și mișcare alături de unii dintre cei mai buni fotbaliști ai ultimelor decenii. Cine zice că la politică și fotbal se pricepe toată lumea…ar trebui să se mai gândească… noi chiar mai avem de făcut antrenamente”, a scris Suciu pe pagina sa de socializare.

Categoria: EVENIMENT