luni, aprilie 6, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  DEPUTAT ROBERT SIGHIARTĂU: Astăzi este marea zi a sărbătorii noastre, a întregii suflări românești. Avem șansa istorică de a trăi și a ne bucura împreună de Centenarul Marii Uniri. 

  Must Read

  Intervenții grele pentru pompierii militari și civili: 5 incendii de vegetație în BN

  Pompierii militari și voluntari intervin la mai multe incendii de vegetație uscată pe raza județului : un...

  Raed Arafat : Ar fi bine să începem să ne acoperim nasul și gura când ieșim în spațiul public

  Secretarul de stat Raed Arafat a transmis duminică un mesaj în care îndeamnă populația să intre...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  De Ziua Centenarului, legământul nostru, al liberalilor, este să fim alături de români, să construim și realizăm destinul României prospere, împlinită între democrațiile Vestului.

   Astăzi este marea zi a sărbătorii noastre, a întregii suflări românești. Avem șansa istorică de a trăi și a ne bucura împreună de Centenarul Marii Uniri. 

  Cuvinte mari s-au spus și se vor mai spune. Mai mult decât cuvintele mari vorbesc însă cuvintele spuse din suflet și cu respect pentru adevăr. 

  Știu că mulți dintre compatrioți și-au dorit ca Anul Centenarului să fie marcat cu mai multe fapte și mai puțin festivism de calitate îndoielnică, cu mai multă construcție și mai multe energii pozitive puse în slujba țării, cu regăsirea valorilor naționale autentice care au fost și sunt mereu alături de cele moderne, astăzi ca și acum o sută de ani.

  Mulți și-au dorit toate acestea și au fost dezamăgiți de o guvernare vremelnică și prea puțin capabilă să dea României, de Centenar, ceea ce merita. Poate unii nu mai văd acum calea de ieșire spre împlinirea viselor și speranțelor. Toți acești români trebuie să știe că speranța și faptele ei bune lucrează zi de zi.

  Speranța este peste tot, reprezentată de mulți dintre semenii noștri care își fac datoria la locul de muncă. Speranța este acolo unde întreprinzătorii privați se luptă zilnic cu greutățile și fac producție. Speranța este acolo unde artiștii creează, profesorii formează conștiințe și educă suflete, medicii salvează vieți. Speranța este acolo unde primarii de ispravă – mulți dintre ei liberali – și-au adus localitățile la standarde comparabile cu cele din Occident. Oamenii și faptele bune ale speranței sunt peste tot în România Anului Centenar.

  Datoria noastră, a liberalilor, este să aducem laolaltă oamenii, speranțele și toate energiile lor pozitive. Să le dăm o viziune, un rost printr-o guvernare competentă, cu dragoste pentru România. Legământul pe care îl facem, în Ziua Centenarului, este să construim și să realizăm destinul României prospere, care își respectă oamenii și valorile, o Românie împlinită între democrațiile Vestului.     

  La mulți ani, dragi români!

  Dumnezeu să binecuvânteze România!    

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Intervenții grele pentru pompierii militari și civili: 5 incendii de vegetație în BN

  Pompierii militari și voluntari intervin la mai multe incendii de vegetație uscată pe raza județului : un incendiu in loc. Lunca Ilvei...

  Raed Arafat : Ar fi bine să începem să ne acoperim nasul și gura când ieșim în spațiul public

  Secretarul de stat Raed Arafat a transmis duminică un mesaj în care îndeamnă populația să intre într-o nouă logică: să nu...

  La granițele județului BN cu Suceava, Maramureș, Mureș și Cluj sunt instalate noi filtre

  La solicitarea prefectului județului, Stelian Dolha începând de astăzi, 5 aprilie, au fost instalate echipaje mixte la punctele de intrare...

  APEL PENTRU UN PLAN NAȚIONAL susținut de toate partidele politice PENTRU COMBATEREA EFECTELOR CRIZEI PROVOCATE DE PANDEMIA DE CORONAVIURS

  Scrisoare deschisă adresată președinților partidelor parlamentare: Domnului Ludovic Orban – Președinte PNL Domnului Dan Barna – Președinte USR
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -